AcasăNewsCum a reactionat Udrea dupa aparitia pozelor din Costa Rica

Cum a reactionat Udrea dupa aparitia pozelor din Costa Rica

Elena Udrea nu a trecut cu vederea vria iscata de aparitia in mediul online a unor fotografii in care apare alaturi de Alina Bica, instantanee despre care se anuntase, seara trecuta tarziu, ca ar fi fost surprinse in Costa Rica.

Fostul deputat nu a ascuns ca se afla in Costa Rica. Insa, comentand pe marginea postarii acesor fotografii, a facut o remarca ironica si in termeni cat se poate de categorici. „In lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii pro Sistem au gasit ce sa “share-uiasca”. Poze cu mine si Alina in Costa Rica. Daca stiam ca intereseaza pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar si din cabinetul ginecologului. Dar, ca sa satisfac placerea unora de a manca rahat si pentru a-i scuti pe romanii cu care ne intalnim pe la pizza sa ne faca poze pe furis, de maine ma ocup sa aveti un raport in imagini al prezentei mele aici”, a ales sa transmita Udrea, pe Facebook, postand la randul ei un colan cu instantaneele in cauza.

Postarea vine ca reactie aparitia unor poze cu fosta sefa a PMP, despre care se stie ca este insarcinata cu gemeni, alaturi de ex-procurorul-sef al DIICOT-ului, Alina Bica, la o terasa, pozele respective insotite de un comentariu, fiind urcate pe pagina de Facebook a unui roman.

sursa foto: Facebook/Elena Udrea

382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger