AcasăNewsCum a reacţionat Florin Salam după ce o parte a presei l-a...

Cum a reacţionat Florin Salam după ce o parte a presei l-a dat MORT: „Oare v-ați fi bucurat?” (VIDEO)

Florin Salam, în vârstă de 42 de ani, a avut o seară de sâmbătă agitată. O parte a presei l-a dat mort. Cu câteva zile înainte, se scrisese că manelistul ajunsese la spital, în stare grvă, din cauza Covid-ului.

La spital, problemele respiratorii au continuat, iar medicii au decis să îl treacă pe oxigen. Probabil de aici şi confuzia cu ştirea morţii.

Florin Salam a negat LIVE pe Facebook

Interpretul de manele a reacționat pe Facebook după ce anumite publicații l-au dat drept decedat. Inițial el a postat un mesaj, iar ulterior a venit şi cu un video prin care dă asigurări în primul rând familiei apoi şi fanilor săi că este bine şi că speră ca în câteva zile să ajungă acasă.

Vă salut, oameni buni, al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț în primul rând pentru familia mea, pentru tot ce înseamnă neamurile mele din provincie, că nu am neamuri doar la noi în București.

„Noi câteodată facem caterincă de situația asta și ferească Dumnezeu pe toată lumea, nu știi niciodată cum poți să cazi, mai ales în meseria noastră.

Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea și mă refer la copiii mei și la familia mea. Le spun să stea liniștiți că sunt bine, în două, trei zile ajung acasă. Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, doar că mi-a fost puțin rău, asta este situația.

Nu se poate așa ceva. Nu îmi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Eu nu mai am cuvinte”, a spus Florin Salam. „Nu știu dacă ați câștigat ceva”, a mai spus artistul, care a punctat că „sunt OK”.

author avatar
Andrei Ștefan
315 afisari

3 COMENTARII

  1. daca salam nu-i da in judecata inseamna ca a fost intelegere cu tig anul in lipsa stirilor

  2. Cum dom’le sa se produca asa „tragedie nationala”?? Adica sa dispara oracaitorul sef de la cumetrii, inmormantari si alde alea ? Pai ce se faceau oamenii aia de bine care arunca bani la dedicatii ?? Isi plateau impozitele cu ei ? S-o creda ANAF-ul, eu nu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger