AcasăNewsCum a raspuns Stanescu mesajului ca "Dragnea va fi executat pana in...

Cum a raspuns Stanescu mesajului ca „Dragnea va fi executat pana in martie”

Social-democratul Stanescu a iesit pentru prima oara public, dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ce mesaj a primit actualul ministru, in ceea ce il priveste pe seful sau de partid.

Fara sa spuna, in mod evident, cine anume a fost mesagerul, Paul Stanescu a redat varianta sa, pe care o considera un „atentat grav la democratie”, raportandu-l la postura sa de vicepremier. „A venit un prieten la mine, din partea unui inalt funct al statului roman, am inteles ca dl Pahontu il cheama (…) sa-mi transmita, la doua saptamani cred, dupa ce am fost numit in functia de viceprim-ministru, ministru al Dezvoltarii (…) ca e foarte bine sa colaborez pentru ca o sa am protectie, pentru ca Liviu Dragnea va fi executat pana in martie, cel tarziu, si ca eventual eu as putea sa preiau si partidul chiar”, a sustinut Stanescu, miercuri, de la Parlament.

Intrebat ce intelege prin „executat”, ministrul Dezvoltarii a raspuns doar atat: „ce intelege toata lumea”. Cat priveste replica pe care social-democratul afirma ca i-a dat-o mesagerului, ea ar fi fost urmatoarea: „te rog sa-i spui ca a gresit adresa”.

author avatar
Andrei Coman
592 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger