AcasăNewsCum a ramas un barbat fara laptopul pe care il avea cand...

Cum a ramas un barbat fara laptopul pe care il avea cand urcase intr-un taxi!

Un clujean cerut intr-un suflet ajutorul politistilor, dupa ce s-a trezit ca taximetristul din masina caruia abia coborase a accelerat, in loc sa astepte sa-si ia si laptopul din masina.

Clientul pagubit a avut noroc, desi intr-o prima faza nu a vazut decat partea urata a finalului cursei de taxi. Totul dupa ce politistii locali au dat de urma soferului la doar cateva ore de la producerea incidentului, recuperand si laptopul. Principalul suspect in acest caz este un clujean in varsta de 46 de ani, care, potrivit citynews.ro, este cercetat pentru furt calificat.

Ghinionistul client a povestit si cum a ramas, in prima faza, fara computerul portabil- dupa ce a ajuns la destinatie, s-a grabit sa-si ia bagajele din spatele masinii tip taxi. Pana sa ajunga barbatul sa-si recupereze si accesoriul IT aflat pe scaunul in dreapta fata, pe care statuse pe timpul cursei, soferul taxiului a gasit de cuviinta sa dea bir cu fugitii. A crezut, cel mai probabil, ca nu va fi prins si ca va ramane cu laptopul clientului. Din fericire pentru acesta din urma, lurcruile nu au stat tocmai asa, iar omul si-a recuperat bunul.

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger