AcasăNewsCum a jucat Vanghelie "Perinita" sub Columna lui Traian (VIDEO)

Cum a jucat Vanghelie „Perinita” sub Columna lui Traian (VIDEO)

Foto: adevarul.it

La Festivalul Callatis, care s-a desfasurat in premiera in acest an in Italia, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a jucat „Perinita” sub Columna lui Traian pentru a marca infratirea Primariei Sectorului pe care-l pastoreste cu cea a Sectorului 7 din Roma.

Foto: adevarul.it

Marian Vanghelie a rezistat caniculei si s-a prins in hora, alaturi de „Calusarii Slatinei” si de turistii aflati in centrul Romei, pe muzica populara de petrecere. Imbracat in costum, primarul Sectorului 5 a invitat la dans cateva domnisoare si a facut un schimb de cadouri cu gazdele, potrivit adevarul.it
Initiativa a fost inscrisa printre actiunile Festivalului Callatis, care se va incheia astazi la Roma. Primaria Sectorului 5 a fost reprezentata de Marian Vanghelie, care s-a numarat printre organizatorii festivalului, in timp partea italiana a fost reprezentata de viceprimarul Claudio Ferrari.
Festivalul Callatis s-a desfasurat in premiera anul acesta la Roma, in perioada 9-15 august, si a cuprins mai multe actiuni printre care Simpozionul Romanilor de Pretutindeni, Salonul Artistilor Romani de Pretutindeni, Miss Diaspora.

[podcast format=”video”]https://www.national.ro/wp-content/uploads/2011/08/vanghelie_callatis.flv[/podcast]

545 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger