AcasăNewsCum a încercat un șofer să scape nepedepsit după ce a comis...

Cum a încercat un șofer să scape nepedepsit după ce a comis un accident mortal. A dus cadavrul acasă, în pat, apoi… Totul a ieșit la iveală!

accidentCum a încercat un șofer să scape nepedepsit după ce a comis un accident mortal. A dus cadavrul acasă, în pat, apoi... Totul a ieșit la iveală!

Un șofer din Suceava a încercat să scape basma curată după ce a comis un accident rutier, soldat cu o victimă. Individul a vrut să-și ascundă fapta ducând-o acasă, în patul lui, ca să lase impresia că a murit acolo.

Individul a fost reținut și urmează să fie dus în instanță cu propunere de arestare preventivă după ce a lovit mortal cu mașina un bărbat.

Autorul accidentului nu numai că nu a anunțat poliția, dar și-a văzut liniștit de treburile lui.

Fapta lui a ieșit la iveală după ce doi vecini ai victimei i-au adus de mâncare. Bărbatul fusese văzut ultima dată cu 2 zile înainte, potrivit Ziar de Suceava. El a fost găsit mort în pat, pe data de 7 ianuarie.

Se pare că însuși autorul accidentului i-ar fi trimis pe cei doi bărbați să-i ducă victimei de mâncare,, ca să se convingă că era moartă.

Șoferul își cunoștea victima

În urma necropsiei s-a stabilit că bărbatul murise, de fapt, în urma unui accident rutier, prezentând mai multe leziuni specifice.

Ancheta declanșată în acest caz a faptul că bărbatul fusese lovit de o mașină, iar șoferul – care îl cunoștea, știa unde stă și că locuiește singur – l-a dus acasă și l-a pus în pat, ca să pară că a murit din cauze naturale.

author avatar
Andreea Vlad
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger