AcasăNewsCum a furat un curier Glovo telefonul din buzunarul unei femei, într-un...

Cum a furat un curier Glovo telefonul din buzunarul unei femei, într-un mall din București (VIDEO)

Atenţie la buzunare, în mall! Mai nou, pericolul poate veni chiar şi de la un banal curier Glovo. Un astfel de livrator a furat telefonul din buzunarul unei femei, la un restaurant dintr-un mall din Sectorul 6 din București.

Poliţiştii l-au identificat după ce au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere.

Cum a acţionat hoţul

Se poate observa pe camerele de supraveghere că, în timp ce femeie plătea cu cardul de credit, livratorul de mâncare bagă atent mâna în buzunarul acesteia, îi scoate telefonul mobil și apoi se face nevăzut.

Victima a sunat la Poliție. A reușit să-și găsească telefonul printr-o aplicație de localizare. Polițiștii l-au identificat pe bărbat și au găsit asupra lui și telefonul furat pe care i l-au restituit victimei.

Se pare că bărbatul mai avea alte cinci condamnări, dar, cu toate acestea el lucra la compania cunoscută. În această cauză de furt, el a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Compania Glovo „se spală pe mâini”

Reprezentanții companiei Glovo au transmis care sunt primele măsuri pe care le-au luat în acest caz.

Am primit informația cu privire la incidentul raportat și vă asigurăm că luăm foarte în serios această situație. Astfel de comportamente sunt complet inacceptabile și prima măsură pe care o luăm este eliminarea contului curierului respectiv de pe platformă.

Precizăm faptul că Glovo România nu angajează direct curieri. Lucrăm cu parteneri, companii de logistică, care angajează curierii care livrează folosind aplicația Glovo. Am demarat o investigație internă și vom discuta cu angajatorul curierului despre pașii următori.

Rămânem la dispoziția poliției și autorităților competente pentru a furniza toate informațiile și datele relevante pentru o eventuală investigație”, au transmis reprezentanții Glovo România în urma acestui incident, conform Antena 3.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

author avatar
Andrei Ștefan
433 afisari

4 COMENTARII

  1. „Lucrăm cu parteneri, ”
    -de parca altcineva i-a bagat curierii pe gat…tupeu-tupeu dar au raspunderea!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger