AcasăNewsCum a fost arestat Oprescu în Grecia. Un medic elen a dezvăluit...

Cum a fost arestat Oprescu în Grecia. Un medic elen a dezvăluit tot! / Fostul primar stătea într-o zonă exclusivistă din Atena

Sorin OprescuCum a fost arestat Oprescu în Grecia. Un medic elen a dezvăluit tot! / Fostul primar stătea într-o zonă exclusivistă din Atena

Sorin Oprescu a fost arestat în Grecia şi va rămâne acolo pentru următoarele 40 de zile, până la finalizarea procedurilor de extrădare.

Subiectul a făcut multă vâlvă atât în presa din România cât și în cea din Grecia. Un medic grec a dezvăluit cum s-au desfăşurat lucrurile.

A fost înconjurat de polițiști

„Nu a opus deloc rezistență, dar a fost surprins. Nu putea să opună niciun moment rezistență. Nu a fost un singur polițist grec, a fost o echipă întreagă de polițiști care l-au înconjurat. Au intrat cu haine civile peste el, așa că nici el nu a înțeles despre ce a fost vorba.”, a declarat dr. Nikos Razis Koudounis.

Fostul primar a fost găsit în Atena

Familia și apropiații medicului îl știau pe acesta în Salonic, unde ar avea o proprietate. Fostul edil a fost prins în Glyfada însă, într-o zonă de lux a Atenei.

„Este o regiune foarte bogată a Greciei, unde trăiesc foarte mulți oameni de afaceri, cântăreți, fotbaliști stau acolo permanent sau cu chirie. A fost preluat și, bineînțeles, condus acolo, dar nu voia să stea definitiv acolo, voia să meargă prin insulele Greciei, în altă parte. Putea să se ascundă mai ușor, pentru că, să nu uităm, se așteaptă peste 20 de milioane de turiști în insulele grecești, în perioada de vară”, a mai precizat medicul Nikos Razis Koudounis.

Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv, pe 13 mai, pentru corupție, la 10 ani și 8 luni de închisoare.

author avatar
Andreea Vlad