AcasăNewsRĂZBOI ÎN UCRAINA. ANALIZA care demontează punct cu punct propaganda americană de...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. ANALIZA care demontează punct cu punct propaganda americană de la Antena 3 / Zelenski, dinamitat!

ucrainaCum a favorizat Zelenski Rusia. NATO a căzut în capcana întinsă de președintele Ucrainei

Un profesor de la Colegiul Național de Apărare a realizat poate cea mai pertinentă analiză a războiului din Ucraina. Alba Iulia Popescu pornește de la ultimele declarații făcute de Volodimir Zelensky și demontează întreaga propagandă pro-americană făcută de mass-media, în special Antena 3, apendicele CNN.

În opinia reputatului analist, președintele Ucrainei nu are niciun drept să critice NATO, organizație care nu își dorește un război cu Rusia.

Zelensky, un lider mult prea slab pentru un război atât de mare

Mai mult, Alba Iulia Popescu a identificat mai multe  acțiuni ale lui Volodimir Zelensky care ar fi favorizat Rusia. În primul rând, Zelensky ar fi trebuit să declare neutralitatea Ucrainei pentru a opri războiul și apoi ar fi trebuit să înceteze bombardamentele în regiunile separatiste Donețk și Luhansk.

În opinia sa, liderul de la Kiev s-a aflat până acum într-o campanie personală de imagine, targiversând astfel negocierile.

Alba Iulia Popescu este de părere că Volodimir Zelenski știa că Insula Șerpilor va fi atacată, dar a permis ca acest teritoriu să fie cucerit. Insula Șerpilor este un punct strategic, aflat la granița estică a NATO. Îl acuză pe președintele ucrainean că vrea astfel să atragă Republica Moldova și România într-un conflict militar cu Rusia.

Vă redăm mai jos postarea integrală!

„În alta ordine de idei, consider că acest domn a favorizat RUSIA prin următoarele fapte:

1. Orice lider care isi iubeste tara intelege legitatile geopolitice si, mai ales, intelege contextul militar si NU isi expune populatia unor suferinte inutile! Pentru ca tot ce se intampla acum reprezinta o suferinta inutila! Ucraina nu apartine nici unei aliante militare si nu are o armata capabila sa ii tina piept lui Putin! Cu toti mercenarii adusi din toata lumea! Prin urmare, orice lider lucid ar fi facut ceea ce ambasadorul Ucrainei la Londra a incercat sa faca, dar a fost redus la tacere de acest domn Zelenski: ADICA ISI DECLARA IMEDIAT NEUTRALITATEA, OPREA ATACURILE ASUPRA SEPARATISTILOR DIN DONETK SI INCHEIA CRIZA. Zelenski NU a facut-o.

2. A tergiversat negocierile de pace, pe motiv de eroism personal, aflandu-se intr-o campanie personala de imagine cum nu am mai vazut! Tergiversarea negocierilor a insemnat TERGIVERSAREA UNUI ACORD DE ARMISTITIU. Pentru ca, un lider lucid, care isi iubeste poporul, cauta sa opreasca OFENSIVA! REFUZUL DIALOGULUI din primele zile a permis RUSIEI sa isi atinga obiectivele strategice! Uitati-va pe harta si urmariti cat au avansat rusii si unde!

3. A cerut Turciei inchiderea Stramtorilor. Dar inchiderea Stramtorilor SERVESTE RUSIEI! Rusie care, la momentul cererii acestui „erou” avea deja concentrate semnificative forte navale sosite din Mediterana si Baltica, la care s-a adaugat flotila din Marea Caspica!

4. Stia cu siguranta ce inseamna, din punct de vedere strategic, INSULA SERPILOR! Stia ca va fi atacata! Este un punct strategic in „buza” bazei NATO de la M. K. De ce nu a discutat cu Romania o formula de condominium prin care Insula ar fi trecut sub protectie NATO? Cui a servit lasarea de izbeliste a unui obiectiv de importanta strategica a Insulei Serpilor? RUSIEI! RUSIEI I-A SERVIT!

In tot acest timp, in care rusii s-au facut ca ataca dar nu ataca dar totusi ataca Kievul, LOVITURA PRINCIPALA S-A DAT IN SUD! IN PREZENT, RUSIA A STABILIT CORIDORUL CRIMEEA – DONETK, A OCUPAT KHERSONUL SI URCA PE ALINIAMENTUL NIPRULUI SI A INCEPUT OFENSIVA SPRE NISTRU.
Va intreb, CE URMARESTE DOMNUL ZELENSKI, de nu CERE RUSIEI UN ACORD URGENT DE ARMISTITIU CU SPECIFICARI CLARE IN PRIVINTA CRIMEII SI A CELOR DOUA TERITORII SEPARATISTE? ADICA NU II BAGA IN CORZI PE PUTIN? Pentru ca o astfel de cerere este echivalenta cu o cedare din partea Ucrainei si un refuz din partea rusului nu mai poate fi justificat de nimic. Ce urmareste, de fapt, acest domn Zelenski? Sa atraga in valtoare si MOLDOVA? ADICA ROMANIA? ADICA NATO?

Si, inca ceva. De ce a eliberat puscariasii si i-a inarmat? Unde se afla si ce fac puscariasii aia? Unde se afla armele alea? Prin niste state UE care trebuie destabilizate de rusi, cumva?

Si UNDE ESTE SEFUL ARMATEI UCRAINENE? Eu stiu ca in vreme de razboi, cel putin in primele ore ale razboiului, presedintele sta alaturi de SEFUL ARMATEI! UMAR LANGA UMAR! Daca tot supune populatia unui astfel de cosmar, daca tot a dat drumul puscariasilor si i-a inarmat, astfel incat infractionalitatea sa creasca exponential, macar sa stea alaturi de MILITARI! UNDE SUNT MILITARII DIN JURUL SAU? Va las sa ghiciti singuri raspunsul.

Si, in final cateva cuvinte despre separatisti si despre tragediile umane.

NU EXISTA SEPARATISTI BUNI si SEPARATISTI RAI! Exista separatisti si atat! Adica VIOLATORI ai dreptului international. NU EXISTA SEPARATISM ACCEPTABIL! KOSOVO a fost ticalosia care a deschis cutia Pandorei! A fost urmat de TRANSNISTRIA, GAGAUZIA, ADJARIA, OSETIA DE SUD, LUHANSK, DONETSK! Facaturi de state, menite sa rupa echilibrul geopolitic si sa ruineze natiuni!

NU EXISTA AGRESOR BUN si AGRESOR RAU! ORICE INVAZIE A UNUI STAT SUVERAN, pe motiv ca nu stiu ce laboratoare sau nu stiu ce discriminari sau nu stiu ce libertati, ESTE AGRESIUNE! Si orice agresiune produce suferinta civililor, indiferent de etnie, rasa, confesiune. La fel sufera sirianul, yemenitul, sarbul, irakianul, libianul, georgianul, romanul din Moldova, azerul. Exact la fel ca ucraineanul! Nu poti fi cu unii muma si cu altii ciuma! Sau, cu alte cuvinte, dubla masura! Sigur, glorie Ucrainei. Dar de ce nu si glorie Serbiei?”, a scris aceasta.

author avatar
Andreea Vlad
7.936 afisari

55 COMENTARII

  1. O rusine! Daca aceasta doamna este profesor la Colegiul National de Apărare, atunci rușine și acestuia! „Glorie Serbiei și Siriei”, pentru că doamnă adună mere cu pere și îi rezultă cras miciurinism, ca să nu mai amintesc despre minciunile și manipulările penibile din acest text: Ucraina ar fi cerut închiderea Strâmtorilor, de exemplu. Nu, Ucraina a cerut de fapt închiderea Strâmtorilor pentru navele rusești de război. Șeful armatei ucrainiene ar fi invizibil, în opinia sa, dar în realitate acesta a fost permanent umăr la umăr cu președintele Zelenski și a condus primele două runde de negocieri cu partea rusă. Rog să fiu scuzat, dar, după o asemenea intervenție a doamnei Alba Iulia Popescu bănuiesc cu oarecare îndreptățire că GRU are o filială puternică dacă nu în Armata Română, atunci măcar la Colegiul Național de Apărare. Sau nu, dar atunci așteptăm măsuri drastice din partea MApN.

    • Marea majoritate impartaseste ideile doamnei Alba Iulia Popescu fara sa fie pro rusi- sunt numai lucizi !

    • Se dovedește încă o data ca adevărul supără pe mulți, printre care si pe cetățeanul indignat de mai sus. Desigur ca acest face parte din gașca celor care-l apreciază pe împărat pentru nemaipomenitele țoale pe care le-a făcut croitorașul cel isteț, adică propaganda anti rusă, nu-i vede goliciunea deplina, așa cum ne demonstrează doamna profesor mai sus. Daca vezi adevărul gol-goluț nu înseamnă neapărat ca ești produs, înseamnă de fapt sa recunoști ceea ce este greșit, fals, mincinos si sa îndrepți aceste neajunsuri. Daca le acoperi, precum mâța excrementele, sa nu miroasă in casa, atunci sa nu ne așteptam la ceva bun. Dar sa nu avem pretenții prea mari, așa o ducem de treizeci si ceva de ani si încă nu ne-am trezit din anestezie, mahmureala, amețeala, sedație, somnolenta. Si nici acest soc nu o va face. Doza de sedative mediatice care ni se administrează de stăpânii reali ai meleagului mioritic este prea mare si prea puternica. Se vede si din postarea de mai sus.

    • Ciochinare, Ciochinare citește și habar n-are… Agramatismul din fraza de mai sus, e pe linie cu agramatismul gândirii tale, Ciochinare.Te-ai vrut apv ist deștept și te-ai făcut de rahat de Ziua Doamnelor.
      Mâna pe carte moșule! E târziu, dar măcar încerci, poate, poate…

    • O analiză lucidă și corectă a doamnei Alba, dar nu servește unora și asta nu se iartă…

  2. E razboiul globalistilor pt care nato e sluga iar actorasul a fost un pion bagat a inaintare impotriva lui putin care nu isi vrea tara ideologizata de neomarxism si lgbt!!! Pt asta si castigurile ind de armament mor europeni!!

  3. @Stefan Ciochinaru : ce ne poti spune despre batalionul de neonazisti Azov? ce ne poti spune despre senatorii americani in 2016, care apar filmati spunand armatei ucrainiene ca SUA sprijina lupa ucrainei contra rusiei? Asta in 2016. Si mai sunt multe de acest fel. Rusine Stefan Ciochinaru!

  4. Treaba cu insula serpilor este100% adevarata.Romania are dreptul legal sa ocupe insula dar acum e cam tarziu dupa ce au ajuns rusii acolo.Avem acum baza ruseasca in gardul NATO de la Constanta .Chiar asa nu vede nimeni chestia asta?sunt doar50km

    • Romania NU are dreptul legal asupra Insulei Serpilor,deoarece a renuntat OFICIAL la ea.In schimbul insulei ne-am ales cu 7000 de km de platou continental care este plin de gaz.

  5. corect ! in plus cand toate tunurile planetei sint puse pe o singura tinta , efectul este de bumerang . aceasta dragoste artificiala si brusca pentru Ucraina pute de la o posta . vorbim de antisemitism? dar sa excluzi de la o competitie de sportivi cu dizabilitati , rusi si bielorusi cum se cheama ? sau un dirijor tot pentru ca e rus . ce are sula cu prefectura ? nu este linsaj si dictatura ?

  6. OARE NOI AVEM POLITICIENI CARE SA NE REPREZINTE IN POLITICA EXTERNA(IOHANIS,AURESCU,CATU,SA)

  7. Are dreptate doar partial, în rest bate campii. Mai ales în ceea ce îi priveste pe ” separatistii ”. Oamenii de acolo sunt tocati de ucraineni din 2014, vai de mama lor. Cat despre ” reputatul analist ”, e atât de reputat încât n-a auzit nimeni de el / ea, ce-o fi, acolo.

    • un „reputat ” analist de care sigur ai auzit poate fi radu tudor sau bogdan chireac . notorietatea nu se confunda cu valoarea . daca citesti doar libertatea sau tv digi sau cnn romania dai de „reputatii ” parvulescu , ctp , si cei de dinainte mentionati .

  8. Ce naste din pisica…. Bata-se pina la ultimul daca atit ii duce capul ! Nimeni nu poate, pt imaginea publica, sa-si supuna poporul la moarte si bejenie ! Sacrificii de neiertat pt actoras, pedepse de la Dumnezeu pt instigatori ! Treaba asta, cum iesea, trebuia judecata prin tratative ! David si Goliat ! Cine plinge sutele de mii de fugari, miile de morti, Zelenski ? NU ! O sa fuga, cum au fugit toti criminalii ! Sa fim seriosi, tot noi popoarele ne rupem sufletele pt doi nebuni !

  9. S-a dus lumea sefilor revolutionari, a politicilor ! 90% au facut numai timpenii ! A sosit timpul oamenilor adevarati, destepti, gen Gorbi, sintem satui de fureri ! E istoria plina de nenorociti, de la Napoleon incoace ! Mai lasati-ne dracu cu armele si steagurile voastre ca nu avem decit o viata pe care si pe aia ne-o mincati cu creierele voastre scelerate ! O sa uitati vreo data imaginea mamelor cu copiii din brate fugind, cu frica-n ochi si suflet, nici macar nestiind unde sa se duca ?! Firati-ai dracu de sefi si politruci cu felul vostru de a fi !

    • Dreptate ai !!!!
      Cu ce salariu o furajează statul român, la Colegiul Național de Apărare pe vita asta idioată??? 5000 pe lună? 10000 pe lună?

    • Anonimule ai dreptate. Oare cate mame disperate cu copilul in brate au fugit in timpul invaziei SUA din Panama, Afganistan, Irak, Yugoslavia? Cand SUA a atacat tari SUVERANE care nici macar nu ii amenintau. ca erau la mii de kilometri de ea, nimeni nu s-a gandit la mamele cu copii in brate? V-a apucat brusc imaginea umanitarista? La multe din aceste crime am fost partasi – am dat aeroporturile din care au plecat avioanele americane sa bombardeze Serbia care nu le-a facut nimic acestor, am participat la invazia din Irak si Afganistan, chiar daca tarile aste nu aveau nici un fel de disputa cu noi. Ba am iertat Irakul de 3 MILIARDE dolari datorie, ca asa ne-a cerut SUA, in loc sa cerem petrol in schimbul datoriei, dar petrolul era pentru americani si nu pentru romani. Ukraina a incheiat la Minsk 2 Acorduri care ar fi pacificat zona, dar nu a aplicat nici unul. De ce? Pai simplu – negocierile au fost patronate de puterile europene si asta nu le convenea americanilor. SUA avea nevoie de un razboi sa isi vanda armele si sa slabeasca economic Europa, care se pare ca incepuse sa nu mai asculte chiar in genunchi. Daca lui Zelenski ii era mila de „femeia cu copilul ” in brate aplica Acordurile de la Minsk, dar in loc de asta el asculta de sfetnicii americani. Prosti sunt europenii care au negociat Acordurile de la Minsk sa mai apere Ukraina si sa dea sanctiuni Rusiei, facand asfel jocul americanilor.

  10. Mamaaa, ce-mi place cum sar pupincuristii in momentul in care cineva afirma niste lucruri perfect credibile…Doamna stim ce capabilitati stiintifice are, dar voi ??? Nu cumva santeti analfabeti functionali (nu eu am zis-o) si n-ati inteles ceea ce a afirmat doamna ???

  11. Ba da, asta am zis si eu mai sus, are foarte mare dreptate ! Dar sa-si pastreze echilibrul, acum extremizam pe Z., miine ii dam dreptate lui X, Y,, K ! De noi, pe noi , la noi se gindeste cineva , firar granitele, sistemele politice, pacte militare, piete economice ale dracu ! Ginditi-va la voi ca oameni, de ce trebiue sa ne uitam mereu la sefi, lideri, presedinti ! Mereu zeci de milioane asteapta sa vada ce zice unu, NU, ala sa faca cum zicem noi !Scuzati greselile ortogr ..

  12. Avand in vedere ca pres. Zelinsky a fost programat de a fi asasinat de o grupare rusa Wagner
    si de una cecena si a fost salvat datorita informatiilor furnizate de ofiteri rusi din serviciul secret
    rusesc FSB ,catre omologii lor ucraineni si daca este adevarata informatia stau si ma intreb ,al cui
    om este Zelinsky !!! Sambata primul ministru israelian l-a vizitat pe Putin la Moscova ,fara sa ceara
    acceptul administratiei americane biden ,doar i-a informat ca va face o vizita ,iar dupa vizita a vorbit
    cu cancelarul Germaniei si pres.Frantei ,punct!
    Foarte surprinzatoare existenta unor batalioane speciale ucrainene de sorginte nazista anticrestine ,
    cu legaturi si cu alte grupari de extrema nazista din lumea asta.agreate de autoritatile ucrainene si
    cum naiba se impaca asta cu zelinsky care este evreu si cu alti multi evrei care traiesc in Ucraina !
    Complicate lucrurile, cred ca noi mai bine aplicam ciocu mic!

    • mai dar de unde naiba tot inventati nazisti???? chiar mai pune botul cineva la propaganda asta ieftina marca Moskva? sa va ia naiba de rusnaci retardati si inapoi in epoca pietrei sa va duceti, unde va e nivelul de mentalitate obosita!

      • Vrei sa ramanem muritori de foame ? Ce ne dicteaza Raionu , aia postam . Panimaesi ?

    • Sa stii ca in Ucraina au existat nazisti teribili de buni asta nu sterge prietenia lui Stalin cu domnul Hitler de la inceputuri mult mai tenebroasa. Aia e ciuca batailor Ucraina e un soi de bate saua sa priceapa iapa. Iapa fiind Sua sorry nu am alt proverb. Problema i si cum o bati ca iti rupi mana🤗

  13. media romaneasca in frunte cu tv sorosisto securista latrina 3 a primit ordin pe unitate sa intoxice lumea cu tot felul de crize ( alimentara , energetica etc ) . simpaticul ( ca o casa aprinsa ) radu tudor indeamna lumea safaca stocuri de pastile cu iod . lumea nu mai trebuie sa traiasca normal ci doar in frica si tensiune . inchideti televizoarele pina nu ajungeti la balaceanca.

  14. Colegiul Național de Apărare , si-o fi asumat acest punct de vedere al doamnei in cauza ?!?
    Asteptam o reactie cu privire la subiect dupa care se pot face un comentariu.
    Din cate se mai stie acest C.N.A,reprezinta trambulina pentru functii publie cu numiri pe criteriul politic in statul roman.
    PS.de obicei intr-o institutie militara/militarizata ,exprimarile publice se fac prin purtatorul de cuvant sau alta persoana cu acceptul conducerii institutiei respective.

    • Dănuț, mamă! parcă ești un tânăr UTC-ist care înfierezi cu mânie proletară o deviaționistă de la linia partidului! Doamna, prin statutul său de profesor, exprimă opinii proprii, nu în numele CNA! Matale, dacă lucrezi unde lucrezi, ceri aprobare să îți exprimi înălțătoare luări de poziție de genul celei inserate aici sau, mai rău, înfierezi cu mânie proletară, la ordin, tot ce nu este cu noi, deci este împotriva noastră. Atât de mult te-ai indignat, încât ai trecut la atac, uitând că stai prost de tot cu gramatica, nereușind decât să necăjești pe fosta învățătoare că a înțeles că „ex nihilo, nihil!” (fugi repede la ea să îți traducă), adică, în varianta românească, „din rahat nu poți să faci bici și să mai și pocnească de șapte ori! Dănuț, ând treci la atac la baionetă, vezi, întâi, dacă ai baionetă! Tristule! Ai grijă să nu faci copii, pui lumea în pericol!

  15. Hai sa ne imaginam un joc de sah in care Putin deschide si vrea sa ia pionul Ucraina… Fratie nu cade nu se dezlicheste pionilu e lipit cu superglue Picatura. Se inerveaza da cu tableta de sah de podele da nu seface surcele, nu se desprind nici piesele acum vrea sa sara dihai pe ele… Dacl nimic fratie. Tableta nu se rupe…. 🤓

  16. ARTICOL EXCELENT !
    Toti ceilalti care criticati si infierati pe toata lumea cu ura ploretala ca suntem prorusi sau pro putin , va spun ATAT : RUSINE MISEIILOR , AJUNGE, ATI VORBIT DESTUL DESPRE VACCIN , OPRITI-VA NU MAI VORBITI DE RAZBOI JIGODIILOR , SPALATI PE CREIER!
    NOI CEILALTI SUNTEM ROMANI PATRIOTI SI ATAT !
    NU NE DORIM RAZBOAIE INUTILE, NU VREM SA NE PARJOLIM TARA, NU VREM SA MURIM PENTRU NISTE DESCREIERATI .
    TRADATORI MURDARI, MERGETI UNDE VA E LOCUL , LA 2 METRI SUB PAMANT

  17. Un președinte înțelept nu și-ar angaja tara într-un război cu vecinii lor. El nu dă arme unor oameni fara experiență militară, trimițându-i la misiuni sinucigașe. Un președinte înțelept nu pune interesele sale obscure inaintea sigurantei cetatenilor. Este evident că NATO are interesul său hegemonic în Europa de Est. NATO și rachetele sale din jurul Rusiei reprezintă o amenințare evidentă pentru ea. Un președinte înțelept își păstrează țara neutră, în bune relații cu toate țările vecine. Cu Zelinsky, Ucraina este de vânzare, iar occidentului ii este avid de pământ, resurse și sclavi. Iohannis care cere mai multe forte NATO sa vina in Romania stiind ca o tara mai inarmata va avea un raspuns pe masura din partea unui dusman in caz unui conflict. Aceasta atitudine poate duce in acest fel la distrugere ei toatala. In fapt vestul foloseste Europa de est ca un camp de batalie protejandu-se doar pe sine. Deasemenea o tara care are armate straine pe teritorul sau este o tara ocupata, o colonie.

  18. Dacă spui că apa este udă și tot vei găsi o mulțime de gogomani care, ca să se bage în seamă, o să îți spună că apa, de fapt, nu este lichid! Ei nu știu nimic, dar se pricep la toate! Unii au și diplome (pe care nu știu că scrie cu cerneală simpatică „prost cu diplomă”. Doamna profesor, lăsați aspiratoarele aste de vorbe aiurea, aruncate de „esperții” din media să își urle mucii inteligenței lor patrupedice și rămâneți consecventă în domeniul în care chiar sunteți o personalitate!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger