AcasăNewsCum a evoluat COVID-ul la Liviu Dragnea? Fostul lider PSD trece prin...

Cum a evoluat COVID-ul la Liviu Dragnea? Fostul lider PSD trece prin momente de groază în închisoare

Liviu DragneaCum a evoluat COVID-ul la Liviu Dragnea? Fostul lider PSD trece prin momente de groază în închisoare

Fostul preşedinte al social-democraţilor are COVID și a fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava. Informația a fost confirmată de avocata fostului președinte al Camerei Deputaților.

Liviu Dragnea, în vârstă de 58 de ani, are o formă ușoară a bolii, dar, pentru siguranță, a fost internat la spitalul Penitenciarului Jilava, unde există secție COVID. El ar fi contactat boala de la un coleg de celulă.

Avocata lui Dragnea a confirmat calvarul deţinutului

Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a confirmat că fostul lider al PSD a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus şi a explicat că, deocamdată, starea acestuia este bună.

Dragnea a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava, unde sunt trataţi deţinuţii infectaţi cu SARS-CoV-2.

Codrin Ștefănescu a vorbit cu Dragnea la telefon

Codrin Ștefănescu, cel care a rămas apropiat de Liviu Dragnea în această perioadă neagră din viaţa fostului şef PSD, susține că a reușit să ia legătura telefonic cu fostul lider PSD. Ștefănescu spune că Dragnea este încrezător că va trece cu bine peste aceste momente dificile.

În sfârșit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, secția celor infectați de virus, unde a fost transferat cu câteva zile in urmā! M-a rugat sā transmit tuturor cā starea sa nu s-a agravat.

Cel puțin pânā azi! M-a asigurat cā va trece și prin aceastā nouā încercare, și cā va lupta pentru viața sa! Vā voi ține la curent in mod constant!”, a spus Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

author avatar
Andrei Ștefan
553 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce sa-ti facem nene,in loc sa faceti ce trebuia cand trebuia,”ati lasat loc de buna ziua”.”Ca urmare,un penal cu 45 Dosare penale la activ”,sta Cocotat la varful statului ( de drept) si da „indicatii” in plenul CSM. Acum spalati-va pe maini.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger