AcasăNewsCum a ales Bianca sa le inchida gura celor care o acuzau...

Cum a ales Bianca sa le inchida gura celor care o acuzau ca ar fi apelat la o mama surogat

Bianca, la plecarea de la maternitatea in care a adus-o pe lume pe Sofia (foto: FAcebook)

A avut o silueta de model, iar datile in care i s-a vazut burtica de gravida, pe durata lunilor de sarcina, au putut fi numarate pe degetele de la o mana.

Bianca, la plecarea de la maternitatea in care a adus-o pe lume pe Sofia (foto: FAcebook)

Mai mult, cum Bianca Dragusanu si-a revenit foarte rapid dupa nastere, in sensul in care abdomenul sau plat a iscat comentarii mai mult sau mai putin pline de invidie in randul femeilor care au ramas cu burtica, o perioada insemnata, dupa ce au nascut, zvonurile rautacioase nu s-au lasat asteptate.

S-a vehiculat fie ca Bianca a adoptat un copil, fie ca a apelat la o mama surogat. Satula sa auda astfel de rautati, blonda a insistat sa spuna lucrurilor pe nume in prima sa aparitie intr-o emisiune TV, dupa venirea pe lume a Sofiei. S-a intamplat seara trecuta, chiar in emisiunea „Un Show pacatos”, la care a si lucrat, se stie, ca asistenta, in urma cu ceva ani. „Trebuie neaparat sa clarificam treaba asta (…) am ditamai taietura (…) cum poti sa crezi sau cum poti sa spui asa ceva (…) am fost gravida in regula (…) au avut o problema ca n-am avut burta si n-am fost nu stiu ce lauza”, a tinut sa sublinieze Bianca, seara trecuta, inainte de a-i arata lui Dan Capatos o fotografie din telefonul ei, care sa stea dovada spuselor sale. Moderatorul a aratat apoi la camera o fotografie cu o cicatrice, respectiv o sutura in zona abdominala. Bianca spune ca poza respectiva a fost facuta la o saptamana dupa ce a nascut.

sursa foto: captura video Antena 1

845 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger