AcasăNewsCum a ajuns Igas „Magarusul” oamenilor lui Blaga

Cum a ajuns Igas „Magarusul” oamenilor lui Blaga

Cu toata bulibaseala de nedescris comisa de „catastrofa” Igas in ministerul pe care inca il pastoreste, mai sunt lucruri care au ramas totusi pe loc. Inclusiv multi dintre comandantii loiali fostului ministru.

Traian Igas a muscat momeala intinsa de predecesorul sau Vasile Blaga, om cu influenta in Ministerul de Interne

Iar faptul ca „puii de Buldog” mai pot inca musca este dovedita si de leapsa pe care si-a luat-o Traian Igas de la acestia. Practic, oamenii lui Blaga l-au bagat la mijloc, la „Magarusul”, in provocatul scandal al stenogramelor din ancheta sub acoperire a coruptiei din vami.

Provocare sau adevar?

In jocurile copilariei, intotdeauna o gasca gata formata isi gasea drept victima un nou venit, pe care il bagau sa alerge ca „magarusul” sa prinda mingea pe care si-o pasau intre ei.  Mai ales atunci cand acesta mai era si un fitos care se spargea in figuri! Si uite toate conditiile indeplinite pentru ca ofiterii care ani buni de zile, in timpul mandatelor lui Vasile Blaga, au capatat o influenta majora in Ministerul de Interne, i-au tras-o acum „pifanului” Igas. Care, dupa ce s-a trezit bagat intr-o stenograma „scursa” din dosarul traficului de tigari a crezut ca joaca „Adevar sau provocare”. Dar n-a nimerit-o… Asa ca, dupa ce  opinia publica a aflat ca traficantii vorbeau intre ei ca „ne tine spatele cantaretul de  Igas”, acesta a primit pe surse vestea cea mare : exista o stenograma si cu interceptarile lui Blaga!!! Fericit i-a dat drumul, numai ca „Buldogul” iesea drept un mic erou din toata discutia. Normal, daca tocmai el autorizase interceptarile…

author avatar
Catalin Tache
1.193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger