AcasăNewsCum a ajuns Bucurestiul singura capitala europeana fara taxe de protectie

Cum a ajuns Bucurestiul singura capitala europeana fara taxe de protectie

Comandourile inarmate ale interlopilor sunt invizibile pentru oamenii legii

Incredibil, dar adevarat! Desi este capitala cu cel mai mic numar de politisti pe cap de locuitor, iar clanurile tiganesti nu au nicio jena in a-si rezolva conflictele pentru suprematia lumii interlope cu arma in mana, ziua in amiaza mare, Bucurestiul pare o oaza de siguranta.

Comandourile inarmate ale interlopilor sunt invizibile pentru oamenii legii

In capitala Romaniei nu se mai inregistreaza nicio fapta de percepere de taxe de protectie, fenomen infractional care face ravagii in toate marile orase ale Europei. Cel putin asa reiese din statisticile oficiale ale DGPMB. Insa, totusi, exista si o explicatie pentru „eradicarea” – doar in acte, bineinteles! – a principalei surse de venituri ilegale a clanurilor interlope care continua sa -i terorizeze pe bucuresteni si mai ales pe micii intreprinzatori de aici.

Conflict spontan!

Solutia gasita de „gabori” pentru a nu se incarca cu aceste cazuri extrem de dificile, pe care stiu ca si daca ar vrea nu le -ar putea duce la bun sfarsit, din cauza  „blaturilor” facute la cel mai inalt nivel, este una cat se poate de simpla. Desi au informatii privind activitatile „comerciale” ale membrilor clanurilor interlope, oamenii legii prefera sa nu faca sapaturi suplimentare. Daca, totusi, vreo victima se incapataneaza sa se planga atunci cand a fost „calcata” de comandouri inarmate, venite sa incaseze taxele de smecherie, politistii nu au ce face si trebuie sa se prezinte la fata locului. Numai ca, aproape intotdeauna, victimele insangerate si locuintele sau sediile devastate ale acestora, sunt puse de cei care intocmesc procesele verbale pe seama unor „conflicte spontane”.

author avatar
Toni Matei
366 afisari

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine, politia isi face treaba, acum ramane care „aia mare sau aia mica”. Si chiar asa e, ce tupeu pe aia care sunt „calcati de taxatorii de protectie” si depun plangere, nesimtire curata. Da mai bine emigram si ii lasam pe militienii astia fricosi cu „enfractoru” sa se iubeasca unde vor ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger