AcasăNewsCum “traduce” ministrul Marga Cancelaria germana

Cum “traduce” ministrul Marga Cancelaria germana

Andrei Marga ii minte pe romani si pe europeni la gramada

In loc sa calmeze spiritele europene, conform fisei postului, ministrul de Externe irita si mai tare cancelariile occidentale, mintindu-le in fata.

Andrei Marga ii minte pe romani si pe europeni la gramada

Diplomat nevoie mare, Marga s-a luat in clont cu Guvernul german, doar-doar o diminua cu ceva perceptia negativa pe care Executivul USL si-a capatat-o in Europa.

Concret, seful diplomatiei romane insista sa afirme ca Angela Merkel nu l-a convocat pe ambasadorul nostru la Berlin, Lazar Comanescu, special pentru a-i comunica rezervele partii germane fata de ce se intampla la Bucuresti, ci a fost vorba doar despre un banal „schimb de vederi” programat de mai multa vreme. Pozitie contrazisa flagrant de comunicatul oficial dat de guvernul german: ”Ambasadorul Republicii Romania, domnul Lazar Comanescu a fost convocat la Cancelarie. Domnului ambasador i s-a transmis profunda ingrijorare a Guvernului Federal cu privire la evolutiile politice interne din Romania”.

Minciuna lui Marga a fost spulberata, a doua oara, chiar la Bucuresti, unde Michael Georg Link, ministru de stat in Ministerul Federal de Externe berlinez, a precizat la randul lui ca ambasadorul Comanescu ”a fost convocat”. Surprinzator este ca ministrul sustinut de PNL isi permite sa ignore declaratiile oficialilor germani si o tine in continuare pe a lui, acoperind de ridicol intreaga diplomatie romaneasca.

author avatar
Simona Badulescu
782 afisari

1 COMENTARIU

  1. acest articol citeaza parerea domnului basescu? sa recunoastem, el a facut primul aceste afirmatii. simona badulescu a plagiat!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger