AcasăNewsCulmea! Trei elevi din Craiova au facut FILME DEOCHEATE in SCOALA (VIDEO)

Culmea! Trei elevi din Craiova au facut FILME DEOCHEATE in SCOALA (VIDEO)

Dupa filmari cu batai, sau sex in baia scolii, acum apar alte detalii incredibile: trei elevi din Craiova au facut filme deocheate in scoala.

Doi elevi de clasa a VIII-a si o eleva de clasa a IX-a de la Liceul Teoretic „Henri Coanda” din Craiova, sunt acuzati ca au intretinut relatii sexuale si s-au si filmat.

In plus, se pare ca ar exista si o mica industrie a acestor filme, deoarece ar exista elevi care le comercializeaza.

Directorul liceului, Mihai Dragu, a fost anuntat de cativa elevi ca unii colegi de-ai lor vizioneaza filme pentru adulti turnate chiar in unitatea de invatamant.

„Evenimentele au un antecedent. In urma cu un an, cei trei elevi faceau sex la unul dintre copii acasa, timp in care se si filmau. De data asta au recidivat si au repetat scena pe terenul de sport al scolii. Evenimentul s-a desfasurat intr-o sambata, in jurul orei 19.00, cand elevii, sub pretexul ca au venit la scoala ca sa faca sport, s-au incuiat in balonul de pe terenul de sport si s-au filmat in timp ce faceau sex. M-a ingrozit faptul ca ceilalti colegi de clasa ai celor trei stiau despre aceste filmulete si nu au spus nimic”, a declarat directorul Liceul Teoretic „Henri Coanda” din Craiova, Mihai Dragu, potrivit rtv.net.

Directorul a mai spus ca un psiholog ii va consilia pe elevii vinovati si ca vor avea nota scazuta la purtare.

Acest scandal sexual vine dupa un altul care a avut loc chiar la inceputul lunii februarie a acestui an. In presa a circulat un filmulet cu doi elevi din judetul Iasi care faceau sex in baia scolii.

Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro

author avatar
Andra Nesu
15.001 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger