AcasăNewsCulmea "tacticii": Coreea de Nord si-a marit flota de razboi in Photoshop!

Culmea „tacticii”: Coreea de Nord si-a marit flota de razboi in Photoshop!

Asa ceva nu s-a mai vazut! Oficialii din Coreea de Nord sunt acuzati ca si-au marit artileria de razboi apeland la programul de editare a imaginilor. Ca sa para echipati pana-n dinti si gata de razboi, mai-marii de la Phenian au „aplicat” mai multe nave in Photoshop.

Vor sa arate inamicilor, in special Statelor Unite si Coreei de Sud, ca sunt pregatiti de ofensiva si ca r trebui sa tremure toata lumea in fata lor. Si ca sa fie convingatori, liderii nord-coreeni au apelat la o tactica incredibila. Atata doar ca opinia publica s-a prins ca fotografiile date publicitatii miercuri, de agentia oficiala de stiri, cu nave militare si rachete in timpul unor manevre, sunt modificate vizibil in Photoshop, in asa fel incat flota sa para vizibil mai mare.

Din instantanee se vede ca unele nave si rachete sunt foarte asemanatoare si ca in realitate n-ar fi fost vorba de mai mult de 2-3 nave de razboi, nicidecum sase cate apar. Mai mult, se observa tot soiul de umbre care nu si-ar avea locul, daca nu ar fi vorba de un adaos de editare, teorie sustinuta de tot mai multi utilizatori ai Photoshop-ului.

492 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger