AcasăNewsCulmea culmilor! Cu taxiul pe pârtia de schi! „Explicația” șoferului + cât...

Culmea culmilor! Cu taxiul pe pârtia de schi! „Explicația” șoferului + cât a fost amenda

sursa foto: sursadevest.ro

Dacă vara se întâmplă ca, din comoditate sau din teribilism, unii șoferi să ajungă cu mașina până pe plajă, cât mai aproape de mare, în sezonul rece a apărut o altă situație: un taximetru a ajuns până pe o pârtie de schi!

În speranța că va face profit de pe urma unei astfel de curse, un șofer de taxi a urcat cu mașina până în zona pârtiei de schi din stațiunea Muntele Mic. Doar că jandarmii montani i-au văzut mașina. Și l-au luat la întrebări. N-a părut să ascundă că a căutat să-și rotunjească veniturile, fiind șofer de taxi și mergând pe ideea că, pe măsură ce e mai lungă o cursă, crește și profitul. Doar că „planul” său a cam dat greș, dat fiind faptul că în loc să iasă „pe plus”, s-a trezit că are de plătit o amendă. Și asta pentru că jandarmii montani i-au aplicat o sancțiune de 1.000 de lei.

Răspunsul șoferului: „Cu cât îl duc mai departe pe client, cu atât este mai profitabil pentru mine”

„`Cu cât îl duc mai departe pe client, cu atât este mai profitabil pentru mine…` Acesta a fost răspunsul oferit de un șofer de taxi, atunci când a fost surprins în zona pârtiei de schi, din stațiunea Muntele Mic.

Jandarmii montani au surprins un conducător auto, care a ignorat indicatoare care restricționează accesul autoturismelor în zona pârtiilor de schi și a pătruns în zona de agrement a stațiunii cu masina, motivând faptul că desfășoară activități în regim de taxi și că are dreptul de a-și lăsa clienții oriunde”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Caraș-Severin, potrivit sursadevest.ro.

Pe lângă faptul că au dispus o sancțiune sub formă de amendă, jandarmii montani i-au cerut șoferului să scoată taxiul din zona pârtiei de schi. Nu de alta, dar pârtiile de schi sunt destinate sporturilor de iarnă. „Jandarmii montani l-au sancționat contravențional cu suma de 1000 de lei și i-au impus să scoată mașina din zona pârtiei de schi pentru evitarea oricărui eveniment nedorit. Este important să înțelegem că pârtiile de schi sunt destinate exclusiv sporturilor de iarnă, iar utilizarea acestora în alte scopuri pot pune în pericol viața și intergritatea celor care practică aceste sporturi de iarnă”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Caraș-Severin.

author avatar
Andrei Coman
320 afisari

4 COMENTARII

  1. 1000 de lei este un fleac. Trebuiau sa-i confiste cazanul si sa-l dea la fier vechi, plus amenda 20.000 de lei si permisul saltat pe cel putzin un an. Ca sa fie luare aminte si de catre alti jmekery.

  2. Partia nu-i DRUM PUBLIC !,intrarea pe o propietate fara acordul propietarului ca prima masura -confiscarea masinii pana la plata amenzii , lasati-l ca pieton 90 de zile pe derbedeu !,
    faceti public cazul : nr masinii ,firma de taxi ; numele soferului !,sa vedem daca au efect pe viitor.
    Modul in care s-a procedat nu va descuraja impertinenta ,nesimtirea si obraznicia majoritatii taximetristilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger