AcasăNews„Cucul Transporturilor” nu ține bine de volan. A făcut accident

„Cucul Transporturilor” nu ține bine de volan. A făcut accident

Incident neplăcut pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, fix înainte de şedinţa de Comitet Executiv al PSD în care se va decide dacă va fi remaniat sau nu din Guvern.

Răzvan Cuc Sursa foto Twitter

Din primele informații mașina lui Răzvan Cuc a fost acroșată de un alt autoturism.

El a fost transportat la spital pentru mai multe investigații, dar starea sa este stabilă, fiind în afara oricărui pericol.

Potrivit Poliţiei Rutiere, luni dimineaţa în jurul orei 10:00, s-a produs un accident rutier pe Strada Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi, în care au fost implicate 2 autoturisme în mişcare şi 4 staţionate.

„În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager într-unul dintre autoturisme. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatul fiind 0″, precizează oamenii legii.

Potrivit acestora, șoferul lui Răzvan Cuc a făcut o manevră neregulamentară.

„În cursul zilei de astăzi (luni, n.r.), autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost implicat într-un eveniment de circulaţie. Menţionăm că ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Instituţiile abilitate desfăşoară cercetări cu privire la circumstanţele producerii evenimentului respectiv”, se arată în informarea transmisă de MT.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
311 afisari

2 COMENTARII

  1. DUMNEZEU NU BATE NICIODATA VINOVATII CU PARU . EL CUCU E VINONAT DOAR PENTRU CA ARE MAI PUTIN DE 1,5 NEURONI CA SI MULTI ALTII DIN GUVERN ORI DIN ALTE STRUCTURI ALE STATULUI………….

  2. CUCULE VEZI CE PATESTI DACA AI FACUT AUTOSTRADA DOAR PE DREAPTA pentru DOREL ai grija cu sapatu gropii altuia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger