AcasăNewsCuc se zbate să rămână ministru, Teodorovici se joacă pe telefon. Autostrada...

Cuc se zbate să rămână ministru, Teodorovici se joacă pe telefon. Autostrada cui rămâne?

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a promis la ședința PSD Teleorman, convocată duminică la Alexandria, în prezența premierului Dăncilă, 70 de kilometri de autostradă pentru județul președintelui partidului, pod peste Dunăre la Zimnicea și centură ocolitoare tot la Zimnicea.

El a cerut bani de la ministrul finanțelor, care nu îi asculta discursul și citea mesaje pe telefon. 

„Vorbim de autostrada Sudului, suntem într-un stadiu avansat, din cei 195 kilometri cât va avea autostrada, 70 vor fi doar în județul Teleorman și să văd eu că vine cineva și spune că nu e nevoie de autostradă pe sud, și o să-l invit să vină de DN6 .

Este un proiect care se va face iar faptul că se va face în PPP (parteneriat public privat – n.n.) este o măsură de urgentare pentru că știți foarte bine contestațiile care blochează marea parte a proiectelor de infrastructură”, a spus ministrul Cuc, în încercarea de a o convinge pe Viorica Dăncilă să nu îl remanieze.

„Un alt proiect care se va face, podul peste Dunăre la Zimnicea. La fel, este un proiect în care partea română a urgentat foarte mult acest proiect. (…) Îl rugăm pe domnul Teodorovici să noteze pe telefon acolo că avem nevoie măcar de niște credite de angajament”, i-a cerut Răzvan Cuc ministrului Finanțelor, Orlando Teodorovici.

Fă tu implementarea și găsim și fonduri”, i-a răspuns acesta fără să își ridice ochii din telefon.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană