AcasăNewsCu viteza gândului! Bloc de 10 etaje, ridicat în mai puțin de...

Cu viteza gândului! Bloc de 10 etaje, ridicat în mai puțin de 29 de ore! S-a întâmplat în China – VIDEO

Cu viteza gândului! Bloc de 10 etaje, ridicat în mai puțin de 29 de ore! S-a întâmplat în China - VIDEO (sursa foto: captură youtube)

Câte lucruri poți face într-o singură zi, pe un șantier de construcții, ca să o poți considera productivă? Ținând cont și de faptul că planurile mai depind și de vremea de afară.

Sunt imagini impresionante, surprinse pe un șantier din China. Un bloc cu 10 etaje a prins contur cu o viteză greu de imaginat.

S-au folosit unități modulare, prefabricate. Astfel, în mai puțin de 29 de ore, și cu ajutorul a trei macarale și a unui număr semnificativ de muncitori, care au pus serios umărul la treabă, construcția a fost gata.

28 de ore și 45 minute

S-a întâmplat pe un șantier din orașul chinez Changsha, iar blocul de 10 etaje a fost ridicat în 28 de ore și 45 minute, conform CNN. S-a aflat și numele companiei care a reușit să concretizeze acest plan de construcție cu o viteză ieșită din comun: Broad Group.

Imaginile surprinse la fața locului spun cam totul de la sine. Atât când vine vorba despre planul ca la carte, pus în aplicare cu ajutorul macaralelor, cât și referitor la utilarea locuințelor. La sfârșitul intervalului în care s-a lucrat asiduu, se poate vedea că blocul avea montate instalațiile electrice, dar și mobilierul. Pe scurt, totul arăta impresionant.

299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger