AcasăNewsCu scheletul în maşină

Cu scheletul în maşină

Un șofer din SUA a fost prins că a îmbrăcat un schelet artificial și l-a urcat în mașină pe locul din dreapta, astfel încât să poată folosi o bandă prioritară, dedicată vehiculelor cu grad ridicat de ocupare – High-Occupancy Vehicle (HOV) lane.

Departamentul de Siguranță Publică din Arizona, a anunţat că bărbatul în vârstă de 62 de ani a fost sancţionat după ce un polițist a observat că pasagerul din mașină era de fapt un schelet artificial îmbrăcat (în haine de camuflaj) și, pe lângă centura de siguranță, era legat de scaun cu o funie galbenă.După ce a fost oprit, bărbatul a fost amendat.  Anual, în Arizona, 7.000 de șoferi nu respectă regulile cu privire la folosirea benzilor dedicate mașinilor cu mai mulți pasageri, a declarat un reprezentant al Departamentului de Siguranță. De asemenea, atrage atenția celor care vor să mai recurgă la acest gen de înșelăciuni: „Greșiți profund dacă aveți impresia că veți scăpa!”. Un caz similar s-a petrecut în aprilie, atunci un şofer a fost prins conducând pe o bandă HOV cu un manechin care purta o șapcă de baseball și ochelari de soare.

author avatar
Radu Jacotă Redactor
361 afisari

4 COMENTARII

    • Era Livia lesinata de placere la perdaful pe care il executai cu botoxul pe limba manzului aflat intre hulube ! Te-ai ales cu mazga divina , baftosule …..hihihihihihihi..!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger