AcasăNewsCu prostituata moarta in portbagaj!

Cu prostituata moarta in portbagaj!

Imagini de la locul accidentului/Foto: bzi.ro

Descoperire macabra la Iasi. Cadavrul unei femei a fost gasit de politisti in portbagajul unei masini ce a fost implicata intr-un accident rutier.

Imagini de la locul accidentului/Foto: bzi.ro

Trupul femeii a fost descoperit, dupa ce o masina a Vamii Iasi si un Opel Agila s-au izbit in apropierea Statiunii de Cercetare Sarca.

Potrivit martorilor, femeia ar fi o prostituata care s-a urcat intr-un Opel Agila, cu putin timp inainte de producerea accidentului.

„Soferul masinii era un batranel care venea de vreo patru zile pe aici si o lua pe ea“, spune Cecilia Sandu, o prietena a femeii.

Dupa o intoarcere neregulamentara, masina Opel, la volanul careia se afla un barbat in varsta de 72 de ani, a fost izbita in plin de masina Directiei Vamale Iasi, care circula regulamentar. Soferul autoturismului Opel a declarat ca nu stie cum a ajuns prostituata in portbagajul masinii sale.

„Cel mai probabil femeia a facut infarct. Rezultatele necropsiei vor arata cu exactitate cauzele si momentul producerii decesului”, a precizat comisarul sef Ioan Scripniciuc, seful Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, citat de Adevarul.

 

905 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger