AcasăNewsCu ochii pe soferi: peste 10.000 de sanctiuni in doar cateva zile,...

Cu ochii pe soferi: peste 10.000 de sanctiuni in doar cateva zile, aproape o treime pentru depasirea vitezei

Politistii care au fost la datorie in zilele saptamanii care se incheie curand – in incercarea de a preveni accidentele rutiere – au constatat un numar semnificativ de abateri in trafic, motiv pentru care au aplicat peste 10 mii de sanctiuni.

Mai precis, abaterile – deloc putine la numar- au fost constatate in intervalul cuprins intre 1-4 februarie, adica de luni pana joi. Timp in care, din cate a anuntat sambata IGPR, au fost aplicate nu mai putin de 10.887 de sanctiuni, pentru abbateri la normele privind circulatia pe drumurile publice.

O mare parte dintre acestea –  2.909 – au fost date pentru incalcarea regimului legal de viteza, in timp ce cateva zeci- 45 mai exact-  in cazul conducatorilor auto care au fost prinsi conducand, dupa ce consumasera alcool.

Totodata, ar mai fi de precizat ca 742 de soferi au ramas – temporar- fara permis, dar si ca oamenii legii au retras, in urma controalelor de zilele trecute, aproape 400 de certificate de inmatriculare, din cate rezulta din comunicatul din directia Politiei Romane.

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger