AcasăNewsCu ochii aţintiţi pe războiul declanşat de Rusia în Ucraina, AUR îşi...

Cu ochii aţintiţi pe războiul declanşat de Rusia în Ucraina, AUR îşi face de cap prin Bucureşti!

simion george

În ciuda evenimentelor care se petrec la graniţa României, cu războiul sângeros declanşat de Rusia în Ucraina, AUR îşi vede în continuare de propria agendă: adică de organizarea unui protest în Bucureşti.

George Simion şi adepţii acestui partid au început duminică, la prânz, să mărşăluiască prin Capitală, protestând la adresa Guvernului, cpruia îi reproşeată scumpirile din energie şi a carburanţilor.

Convoiul ajunge şi la Ambasada Rusiei

Simion a precizat că întreg convoiul de mașini se va plimba prin București, Universitate, Piața Victoriei, Ambasada Rusiei și Piața Constituției. De aici se va pleca în marș pe jos spre Universitate, Victoriei și Palatul Cotroceni.

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, l-a criticat duminică pe copreşedintele AUR George Simion pentru protestul organizat în Bucureşti, susţinând că acesta „manipulează oameni în necaz”, în timp ce lumea civilizată se solidarizează împotriva liderului rus Vladimir Putin şi românii se mobilizează să ajute familiile ucrainene destrămate de război.

Numărul protestatarilor ajunsese la circa 500, la ora 15.00. Liderul AUR a fugărit un bărbat în civil acuzând că este jandarm infiltrat și le cere jandarmilor să se legitimeze.

Jandarmii ajută Poliţia Rutieră

Jandarmeria anunţă că va sprijini poliţiştii rutieri pentru păstrarea ordinii publice în Capitală, după ce o coloană de autovehicule şi-a exprimat intenţia de a se alătura manifestaţiei de duminică din Piaţa Universităţii.

Poliţiştii rutieri vor asigura măsuri de protecţie pentru participanţii la trafic şi, dacă situaţia o va impune, vor interveni pentru fluidizarea circulaţiei şi aplicarea de măsuri specifice în zonă.

Efectivele de jandarmerie vor acţiona în sprijinul poliţiştilor, pentru prevenirea şi gestionarea oricăror situaţii ce pot aduce atingere ordinii publice. Recomandăm conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie şi recomandările poliţiştilor rutieri”, se arată în comunicatul citat.

author avatar
Andrei Ștefan
647 afisari

8 COMENTARII

  1. ce articol de k kt . iti faci de cap daca protestezi ? omul e nostalgic comunist de le vede asa , adica in ciuda evenimentelor de la granita , dar ce are sula cu prefectura ?

    • ”George Simion şi adepţii acestui partid au început duminică, la prânz, să mărşăluiască prin Capitală, protestând la adresa Guvernului, cpruia îi reproşeată scumpirile din energie şi a carburanţilor.”’
      Ce-i rau in asta? Vi se par in regula preturile? Dar salariile?

      • s-a inspirat de la butoiu cu k kt chireac , care spunea ca dezavueaza protestul , pentru ca nu trebuie sa protestezi cand ucrainenii sufera .

  2. andrei stefan…esti un cretin daca poti sa debitezi asemenea ineptii…mars in mm de sclav,jurnalistul pulii…

    • Dl Andrei Stefan a mai debitat altele si mai mari ca asta. Se vede de la o posta ca nu e impartial, ca nu tine cu oamenii acestei tari ci doar cu mana ca il mangaie pe crestet si ii sopteste la ureche ce sa scrie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger