AcasăNewsCu maimuta in politica

Cu maimuta in politica

Ludovic Orban si-a gasit partenerul politic perfect

Cresterea salariilor a ramas in coada de peste, politistii picheteaza sediul PSD-ului, leul incearca sa-si revina din upercutul de stanga incasat in timpul crizei Grindeanu, romanii cad secerati pe strada din cauza caniculei dar politicienii sunt fericiti: au intrat (pentru doua luni!) in vacanta de vara.

<a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagludovic orban title=Ludovic Orban data wpil keyword link=linked>Ludovic Orban<a> si a gasit partenerul politic perfect

Incertitudinea provocata de criza politica si problemele aparute in coalitia de guvernare s-au risipit ca un fum. Desi Romania a cam luat-o in freza – instabilitatea politica nu a fost pe placul partenerilor externi si nici nu a priit sanatatii noastre economice si monetare, politicienii au zis bogdaproste ca Palatul Victoria are din nou chiriasi legali si au tulit-o in concediu fara sa se uite inapoi. Primii care au luat startul vacantei au fost reprezentantii dreptei, ai vasnicei noastre Opozitii care va sa zica, in frunte cu presedintele Klaus Iohannis. Care ce-i drept nu este in concediu dar a profitat de week-end si, cum este un montaniard adevarat conform sefului salvamontistilor din Lupeni, si-a luat nevasta de mana si a urcat voiniceste Retezatul, spre Lacul Bucura.

Cu gandul la al doilea mandat, Iohannis a lasat deoparte obisnuita-i retinere, a comunicat pe drum cu turistii si a facut zeci de poze – dupa cum au povestit ulterior martori oculari. In timp ce Iohannis ratacea pe creste, liderul PNL Ludovic Orban se plimba si el la poalele muntilor, la Gura Raului mai exact – localitate aflata intre Sibiu si Paltinis, unde s-a desfasurat in acest week-end Festivalul Bujorului. Amuzant este ca, desi o avea alaturi pe Raluca Turcan, Orban a preferat compania unei … maimute, pe care a si imprumutat-o de la proprietar pentru a se plimba cu ea pe umar, spre amuzamentul oamenilor prezenti la Festival. Cu un guvern proaspat instalat si cu multe note interne ramase neplatite, social-democratii n-au dat inca buzna la munte sau la mare. Sau cel putin nu in interiorul granitelor tarii, motiv pentru care presa nu a inregistrat prezente de stanga notabile in debutul acestei vacante de vara.

author avatar
Simona Badulescu
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger