AcasăNewsCu Gica Popescu la inchisoare, iata ce se va intampla la alegerile...

Cu Gica Popescu la inchisoare, iata ce se va intampla la alegerile pentru sefia FRF!

Miercuri, 5 martie, sunt programate alegerile pentru postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Gica Popescu, fostul international roman, era mare favorit la alegerile de maine, mai ales in conditiile in care beneficia de sustinerea lui Mircea Sandu, actualul presedinte.

Popescu ar fi putut candida, conform regulamentului, chiar daca primea o condamnare cu suspendare in Dosarul Transferurilor, dar magistratii au rasturnat calculele hartiei si l-au condamnat pe acesta la 3 ani si 10 luni de inchisoare cu EXECUTARE.

In aceste conditii, este evident ca Gica Popescu nu mai poate candida la alegerile pentru sefia FRF de miercuri.

In carti au mai ramas personaje precum Vasile Avram sau Razvan Burleanu, insa oamenii implicati direct sau indirect propun un alt scenariu demn de luat in seama.

Concret, cativa dintre cei care urmau sa participe la alegerile de miercuri sustin ca, profitand de haosul creat, Mircea Sandu va solicita anularea Adunarii Generale, mai ales ca exista posibilitatea sa nu se adune cel putin 66% dintre participantii cu drept de vot, iar atunci alegerile nu vor putea fi validate.

Astfel, se va stabili o alta data pentru programarea alegerilor, data la care ori va participa din nou si Mircea Sandu, ori il va arunca la inaintare pe un alt favorit al sau, fostul selectioner Anghel Iordanescu, actualul director tehnic al echipelor nationale.

author avatar
Cristi Ionita
368 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger