AcasăNewsCu gandul la motiunea de cenzura, liberalii au desemnat o "echipa de...

Cu gandul la motiunea de cenzura, liberalii au desemnat o „echipa de negociere”

Parlamentarii liberali nu fac un secret din captul ca vizeaza momentul oportun pentru a depune o motiune la adresa Cabinetului Dancila.

„Am luat decizia in Biroul Executiv ca pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare sa depunem o motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila-Dragnea”, a transmis Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, marti, la finele sedintei conducerii formatiunii.

In acest sens, s-a aflat ca liberalii au decis sa desemneze o „echipa de negociere”, care va avea ca misiune „sa gaseasca momentul cel mai bun pentru a depune” demersul indreptat impotriva actualului Executiv, dar si sa discute „cu toti oamenii care pot sa voteze aceasta motiune de cenzura”.

„Consideram ca este vital ca aceasta motiune sa treaca de Parlamentul Romaniei. Ne exprimam speranta ca in Parlament mai exista oameni de buna-credinta si lucizi care sa inteleaga ca acest guvern este toxic (…) asadar, pana la sfarsitul acestei sesiuni speram ca Guvernul Dragnea- Dancila sa cada”, a conchis Turcan.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger