AcasăNewsCu ea se iubeste frumosul din “Dragoste infinita”

Cu ea se iubeste frumosul din “Dragoste infinita”

Burak si Fahriye vor face nunta in aceasta vara

Indragitul actor Burak Ozcivit, Kemal din “Dragoste infinita” (serialul primaverii care deja a cucerit si inimile romanilor) se iubeste cu una dintre cele mai frumoase actrite ale Turciei.  De o frumusete rapitoare, actrita Fahriye Evcen este imaginea multor branduri de succes.

Burak si Fahriye vor face nunta in aceasta vara

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen formeaza un cuplu de mai bine de doi ani si, recent, s-au hotarat sa isi uneasca destinele. Petrecerea de logodna a avut loc chiar de 8 Martie, in Germania, unde cei doi au fost fotografiati purtand verighete. Conform declaratiilor facute de frumosii actori, nunta va avea loc in aceasta vara. Fahriye Evcen are 30 de ani si e o actrita cunoscuta in Turcia. Ea s-a nascut in Germania, in orasul Solingen, iar la 19 ani s-a mutat in Turcia. La scurt timp de la stabilirea in Turcia, aceasta si-a inceput cariera artistica, in anul 2005, cand a primit primul ei rol intr-un serial de televiziune, in urma unui casting, desi nu avea studii in domeniul actoriei.

Incepand cu aceasta saptamana romanii se vor bucura de serialul Dragoste infinita in fiecare seara de luni pana vineri de la ora 2000 Furtuna pe Bosfor va fi tot vineri insa de la ora 2300

Frumusetea  si aptitudinile actoricesti i-au adus celebritate si, in scurt timp, aceasta a inceput sa fie vanata de multe branduri internationale, care si-au dorit ca ea sa reprezinte imaginea companiilor lor. De curand, Fahriye Evcen a devenit imaginea marelui brand L`Oreal si a filmat in cea mai recenta reclama a unui produs lansat in Turcia.

author avatar
Nicole Ionescu
7.144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger