AcasăNewsCu ce s-a declarat "de acord" Tudose, dupa discutiile de la sediul...

Cu ce s-a declarat „de acord” Tudose, dupa discutiile de la sediul PSD

Dragnea si Tudose au iesit impreuna la declaratii, pe scarile din fata intrarii in sediul central al Partidului Social Democrat, anuntand cateva concluzii ale discutiilor avute timp de mai multe ore, pe fondul recentelor declaratii ale premierului.

Imediat ce Liviu Dragnea a prezentat, in cateva fraze, opinia sa cu privire la cele abordate la intrevederea la care a fost prezent si Mihai Tudose, premierul a facut la randul sau un rezumat al discutiilor. „Am aceeasi parere, discutia a fost lunga, (…) au fost mai multi colegi, s-a hotarat, si sunt de acord cu acest lucru, ca decizia finala sa fie luata (…) la CEx (…) pe urmatoarele directii clare – raporturile dintre Guvern si partid, plecand de la premisa recunoscuta ca Guvernul este un Guvern politic, dar la nivelul de implicare al anumitor structuri din partid pe activitatea guvernamentala lucrurile trebuie clarificate”, a sustinut Tudose.

Totodata, prim-ministrul a anuntat ca s-a vorbit si despre „remaniabili”, insa nu a dat nume sau portofolii, reamintind ca decizia se va lua in CEx-ul de joi dupa-amiaza.

Dragnea, concluzii dupa discutiile cu mai-marii PSD si cu premierul Tudose

author avatar
Cristina Stefan
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger