AcasăNewsCu ce ganduri se asteapta la PSD anuntul lui Iohannis in privinta...

Cu ce ganduri se asteapta la PSD anuntul lui Iohannis in privinta lui Kovesi

Pesedistii asteapta, ca si restul romanilor, anuntul pe care urmeaza sa il faca presedintele in aceasta seara, in cadrul declaratiei de presa pe care o va sustine incepand cu ora 18, in ideea ca seful statului ar putea sa isi faca publica hotararea in privinta cererii de revocare a sefei DNA.

Intrebat pe acest subiect, la finele sedintei conducerii PSD, de luni, de la Parlament, Dragnea dat de inteles ca asteapta sa afle ce anume decide Klaus Iohannis, inainte de a face si alte comentarii punctual. „Eu stiu de la dna prim-ministru ca il sustine in totalitate pe ministrul Toader si si noi il sustinem pe ministrul Toader si in functie de ceea ce va anunta presedintele, daca ministrul Toader intentioneaza sa intreprinda vreun demers, dna prim-ministru il va sustine si si noi ii vom acorda sprijinul politic”, a sustinut Liviu Dragnea.

Chiar si asa, seful PSD a exclus categoric o varianta – ca s-ar gandi la o eventuala suspendare a numarului 1 in stat. Si anume a declarat ca „sub nicio forma nu luam in calcul ideea de suspendare a presedintelui Romaniei, nici vorba de asa ceva”.

90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger