AcasăNewsCu cât se mai vinde un permis auto, fabricat "la gata"? Ce...

Cu cât se mai vinde un permis auto, fabricat „la gata”? Ce au descoperit poliţiştii în Mureş

politia

Fenomenul permiselor auto obţinute cu şpagă n-a fost stârpit, în România. O astfel de reţea, ce elibera documente false, tocmai a fost destructurată, în judeţul Mureş.

Un astfel de act costă 1.500 de euro, iar „fabrica” a funcționat timp de patru ani. Capul rețelei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Le vindea permise false

Polițiștii din Mureș au intrat pe fir după mai multe plângeri. Așa au ajuns la un individ de 49 de ani, de lângă Sighișoara, care a fost dus la audieri.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada septembrie 2018 – mai 2023, un bărbat din Hetiur, Sighişoara. în cauză ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora le-ar fi garantat obţinerea permisului de conducere, fără parcurgerea paşilor legali şi a procedurii de examinare.

De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi furnizat unor persoane înscrisuri contrafăcute, reprezentând permise de conducere auto şi un certificat (atestat) de pregătire profesională a conducătorului auto, contra sumei de 1.500 de euro, fiecare”, informează Poliţia judeţeană Mureş.

Bărbatul fost arestat pentru 30 de zile. Este acuzat de înșelăciune și fals material în înscrisuri oficiale. Polițiștii încercă acum să-i identifice pe cei care au cumpărat permise de conducere contrafăcute.

author avatar
Andrei Ștefan
521 afisari

3 COMENTARII

  1. „reprezentând permise de conducere auto şi un certificat (atestat) de pregătire profesională a conducătorului auto,”
    La ce p00la mea iti trebuie atestat de pregatire profesionala? Am lucrat pe vremea lui Ceau pe categoria C+E din 80 pana in 89, nu am avut nevoie niciodata de atestat, angajarea se facea pe baza permisului de conducere, obtinut dupa o scoala de soferi care dura sase luni.

  2. Bai gaozarule !Tu esti un gay din ala stricat ,care s-a spart in gaoaza cu mii de barbati !Curvistina nebuna Vezi ca daca continui te vom gabui Ne faci de ras bai curva parsiva Daca esti deviat ,si noi suntem dar nu batem darabana ca e rusinos bai scarba Fii dracului multumit ca faci prostii cu gaoazele fara sa fii inchis

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger