AcasăNewsCu cât au fost amendați 3 ciobani după ce oile lor au...

Cu cât au fost amendați 3 ciobani după ce oile lor au ajuns pe Autostrada A2. S-a întâmplat în zona podului de la Cernavodă

sursa foto: replicaonline.ro

Ce mai circulă, uneori, pe autostradă, în afara mașinilor? Se întâmplă să apară și oi. O astfel de situația a ajuns și în atenția polițiștilor constănțeni, care au amendat trei ciobani.

Mai multe ovine au ajuns pe Autostrada A2 (Autostrada Soarelui), iar ca urmare a acestui lucru s-au dat sancțiuni. Din fericire, nu au fost semnalate incidente în urma acestei situații mai rar întâlnite. Nu se cunoaște exact cum de au ajuns ovinele pe suprafața pe care ar trebui să ruleze doar autovehiculele, ce se știe e că s-a lăsat cu amenzi.

Concret, trei ciobani au fost amendaţi de poliţişti după ce au intrat cu oile pe Autostrada A2, în zona podului de la Cernavodă, potrivit news.ro.

Când s-a putut, animalele au fost îndepărtate de pe carosabil

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 s-au sesizat, vineri, referitor la faptul că, pe A2, în zona podului Cernavodă, pe prima bandă, a pătruns o turmă de ovine, însoţită de ciobani.

„Poliţiştii prezenţi la faţa locului au asigurat siguranţa traficului rutier, fără crearea de restricţii totale. Astfel, animalele au fost îndepărtate de pe partea carosabilă în primul punct unde acest lucru a fost posibil (după pod). Menţionăm faptul că, pe parcursul activităţilor, nu au fost înregistrate evenimente”, a transmis IPJ Constanţa, într-un comunicat.

Conform sursei menționate, cei trei ciobani au fost amendați cu 10.005 de lei – în total. Mai exact, fiecare păstor de oi s-a ales cu câte o sancţiune de 3.335 de lei, pentru că au circulat ca pietoni pe autostradă, dar şi pentru că au condus o turmă de animale pe autostradă.

Cei trei ciobani „buni de plată” au vârste cuprinse între 33 şi 63 de ani.

author avatar
Andrei Coman
324 afisari

4 COMENTARII

  1. Ieftin. Daca plateau pentru niste camioane de transport animale, plateau mai mult pe cap de oaie.
    Merita deranjul oricum o dai.

  2. Asa se intampla cand cei ce au proiectat autostrada nu au prevazut si locuri – drumuri de traversare- trecere in alta parte.
    Imi pare rau de faptul ca ciobanii au fost amendati. Nu trebuia.

    • Pe autostrazi NU SINT DRUMURI DE TRAVERSARE decit pe SUB sau PESTE autostrada.
      Altfel nu este autostrada .
      Oricum, sa duci turma pe autostrada e crima si dementii aia au scapat ieftin.
      Aici este infractiune penala !

  3. Autostrazile la romanika nu mai au garduri, pentru ca mafia de la drumuri si hopuri da numai cu bidineaua cu spagarii, nu repara si gardurile. Cu bidineaua, cu adunat peturile si plimbat ursul security cu firme de mafioti de pazit aerul pe autostrada de la Curtici la Constanta se fac banii Bucuresti Pitesti pe unde trece bolovanul de la Cotroceni e in ultimul hal de carpeala. Stiu sa taxeze pe toate potecile cu rovineta si treceri de pod. Orase vecine Cvoda Fetesti de cate ori mergi sa-ti vezi rudele tre sa platesti la mafiotii de la drumuri si poduri, cloaca de mafioti ai politicului care conduce tara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger