AcasăNewsCSM-ul a suspendat-o din functie pe Angela Nicolae, procuroarea cercetata in dosarul...

CSM-ul a suspendat-o din functie pe Angela Nicolae, procuroarea cercetata in dosarul de EVAZIUNE

Angela Nicolae

La cateva ore dupa ce magistratii au decis retinerea pentru 24 de ore a Angelei Nicolae, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, cercetata intr-un dosar de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de 50 de milioane de euro, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis suspendarea acesteia din functie.

Angela Nicolae

Decizia a fost luata marti, in cadrul sedintei CSM, si are caracter imediat. „Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus suspendarea din functia de procuror, incepand cu data de 29 octombrie 2013, a doamnei Angela – Eugenia Nicolae, procuror sef  al Biroului  de  Relatii Internationale si Programe – altele decat  Phare din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, ca urmare a punerii in miscare a actiunii penale impotriva sa”.

Pe langa procurorul Nicolae, acuzat de trafic de influenta in forma continuata, a mai fost retinut, tot pentru o perioada de 24 de ore, si fiul acesteia, Daniel, acuzat de complicitate la aceasta infractiune. Este vorba de un dosar de evaziune, in care, potrivit procurorilor, prejudiciul ar depasi o 50 de milioane de euro.

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger