AcasăNewsCSM isi alege azi conducerea. Klaus Iohannis participa la sedinta

CSM isi alege azi conducerea. Klaus Iohannis participa la sedinta

Consiliul Superior al Magistraturii isi alege, miercuri, conducerea pentru anul viitor.

In scurta vreme, va incepe sedinta de plen in care se va discuta raportul de activitate al Consiliului pe anul in curs si, totodata, se vor desfasura alegerile pentru noul presedinte al institutiei in fruntea careia se afla, la aceasta data, Simona Camelia Marcu. Tot miercuri se va alege si viitorul viceresedinte al CSM-ului.

La sedinta programata sa inceapa la ora 12 sunt asteptati atat seful statului, Klaus Iohannis, cat si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, precum si procurorul general, Augustin Lazar.

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari

2 COMENTARII

  1. Vorbim de justitie curata cand avem de gand sa dam OUG pentru stergerea pedepselor si spalarea de pacate ale unor hoti notorii? Cine are in subordine justitia mafiota? Guvernul care face justitie prin OUG-uri?
    Imde s-a mai pomenit sa faci justitie prin OUG uri? in ce tara de babuini traim? Iohannis are de gand sa ii lase sa dea drumul la hoti pe strazi?

  2. Romania a ajuns sub PSD patria infractorilor. Cu siguranta, inchisorile sunt doar de decor, amnistia si gratierea ar fi bomboana pe coliva tarii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger