AcasăNewsCSM a dispus controale la Parchete, pentru a verifica de ce Bercea...

CSM a dispus controale la Parchete, pentru a verifica de ce Bercea Mondial a scapat de 26 de procese

Consiliul Superior al Magistraturii a dispus controale la Parchete pentru a vedea de ce s-au dat solutii de neincepere a urmaririi penale in dosarele lui Bercea Mondial. CSM verifica cum de interlopul a reusit sa scape de 26 de procese.

CSM s-a adresat anchetatorilor care au instrumentat dosarele, iar dupa ce va obtine datele, Consiliul va inainta documentele Inspectiei Judiciare. In acest caz vor fi facute verificari la Parchetul Curtii de Apel Craiova, la DIICOT Craiova si la DNA Craiova in legatura cu dosarele instrumentate acolo.

In sedinta de pe 9 iulie a Consiliului, sectia pentru procurori a solicitat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova sa verifice și sa comunice intr-o saptamana evidenta dosarelor in care au fost efectuate cercetari fata de Sandu Anghel. Practic toate solutionate de catre aceasta unitate dar si de parchetele din subordine, adica la cele din judetele Dolj, Olt si Gorj. CSM a cerut evidentele anchetelor si solutiile incepute inca din anul 2006 pana in prezent.

Foto: digi24.ro

author avatar
Alina Costache
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger