AcasăNewsCSAT a dat lovitura finala Politiei Romane

CSAT a dat lovitura finala Politiei Romane

Politistilor le-a iesit pe nas scandarea cu „Iesi afara...”

Deja ne-am cam saturat sa specificam ca am avut dreptate. Da, din nou  „ NATIONAL” a fost singurul care a anuntat inca de acum o luna ca, dupa ce Traian Igas  ratat misiunea de a trece Ordinea Publica  si Brigada Rutiera la primarii, CSAT – ul va rezolva problema.

Politistilor le-a iesit pe nas scandarea cu „Iesi afara...”

Si, spre surprinderea nu mai stiu carui sindicat de politisti, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a aprobat, dupa cum a anuntat cu reala satisfactie Administratia Prezidentiala, conceptia de reconfigurare a sistemului de ordine publica prin transfer de personal si responsabilitati in coordonoarea administratiei locale.

Ultimul ordin

Dupa ce Traian Igas nu areusi sa infranga rezistenta sefilor IGPR, problema a fost transata in CSAT

Asa ca, iar dezvaluim in exclusivitate, Traian Igas mai are de semnat un singur ordin inainte de a parasi functia de ministru de Interne. Este vorba de atribuirea de calitati de lucratori judiciaristi jandarmilor patriei. Si, cu asta, tacamul destructurarii Politiei Romane mai ceva decat clanurile tiganesti este complet. Proiectul are deja girul secretarului de stat Ioan Dascalu, ceea ce inseamna ca este ca si trecut. Explicatia va fi, de aceasta data, presiunea venita din teritoriu pentru ca jandarmii, chipurile, sa poata penetra mai bine mediul infractional. In fapt, scopul este unul singur. Ofiterii de Politie de la Cercetari Penale nu vor accepta sub nici o forma sa lucreze sub bocancul jandarmilor. Asa ca vor parasi sistemul. Asa cum se pregatesc deja sa o faca alte mii de colegi de la Ordine publica, dupa ce rezistenta comandantilor lor a fost infranta de Palatul Cotroceni.

Alegerile, ca si rezolvate

31.08. 2011 – „NATIONAL” a anuntat in exclusivitate ca in maxim o luna CSAT –ul va da Ordinea Publica la primarii

Cea mai importanta structura a Politiei Romane era si cea care raspundea de supravegherea alegerilor. Si, cu exceptiile de rigoare, era destul de greu de ingenuncheat unui singur om sau partid politistii care nu ascultau decat de sefii de la conducerea IGPR. Acum insa, ei au fost trecuti in custodia actualilor primari, care vor isi vor depune candidatura si la anul. Asa ca decizia de a  le da salariile, a mentine pe post sau a-i avansa tine doar de cheremul edililor. Ai caror slugi tocmai au fost facuti politistii prin hotararea CSAT. Practic, nici nu mai e nevoie de spaga electorala sub forma de pachete cu ulei, zahar sau rachiu, fiind suficient ca de acum „gaborii” sa-i sperie pe  electori cu niscai dosare sau amenzi. Ca, daca nu, si-o iau ei in caschete…

author avatar
Catalin Tache
2.394 afisari

9 COMENTARII

  1. Este fenomenal. Oare oamenii astia au fost scoliti de mafia italiana din ania 50-70, care si-au intins bratele in toate mediile politice in Italia, America si Canada. Sau aia erau mici copii fata de ceea ce o sa avem noi aici.Nu imi e frica da nici nu mai fac multi purici in tara asta ca ……… e chiar pe fata totul.

  2. Domnule Tache,constat ca bateti campii in continuare considerandu-va ,,specialist” in domeniu.Politia si Jandarmeria au efective mult prea numeroase atat in raport cu necesitatile cat si cu posibilitatile noastre.Ce tot plangeti si cainati o categorie de trantori care se ocupa cu orice le aduce un castig nemeritat numai de ceea ce trebuie nu.In raport cu pregatirea generala si importanta sociala a muncii lor nu credeti ca au castiguri disproportionate in raport cu alte categorii mult mai importante ? Intrand sub tutela primariilor vor fi angajati si platiti in functie de necesitati si posibilitatile concrete ale bugetelor locale.Cred ca este o masura foarte buna care trebuia luata mai demult si nu trebuie neaparat suspectata de interese politice pentru ca in acest mod nu va fi luata niciodata. Sfatul meu este ca ar trebui sa va documentati mai bine,sa fiti impartial si sa nu va luati numai dupa „informatiile” primite din partea celor direct interesati sa nu-si piarda privileiile.Vorbesc in cunostinta de cauza ca unul care a lucrat in domeniu.Cu respect.

    • In ce domeniu ati lucrat domnu’ Muresan? In cel al destabilizarii tarii? Nu vedeti ca ce se intampla acum cu atata graba este strict pentru fraudarea alegerilor si ramanerea la putere a actualilor hoti care probabil mai au de furat ce a mai ramas in aceasta tara! Intrand sub tutela primariilor vor fi comandati de orice consilier ajuns in functie, stim noi cum, iar adevaratii profesionisti vor parasi sistemul acesta mafiot care se infiripa, cetatenii fiind din ce in ce mai lipsiti de aparare! De ce se intampla astea tocmai in pragul campaniei electorale, timp in care din banii statului cei de la putere au inceput campania neoficial? Care sunt efectivele politiei asa numeroase, politistii comunitari, sportivii, cantaretii, contabilii si burtosii din IGPR? De aia au iesit la numaratoare mai multi politisti decat in alte tari U.E., cand cu putin timp in urma Blaga spunea ca numarul politistilor este prea mic. Cati burtosi din birouri au fost disponibilizati asa cu s-a laudat tovarasul Igas ?

  3. Competentele de ofiter de politie judiciara nu se pot atribui prin ordin al ministrului. Aceasta calitate se stabileste prin codul de procedura penala sau lege speciala. Solutia cea mai buna pentru ordinea si siguranta publica era instituirea sistemului dual de politie, asa cum functioneaza in peste 50 de tari: politia nationala cu competente materiala si teritoriala generala in mediul urban si jandarmeria cu aceleiasi competente in mediul rural. Politia culege acum roadele „gandirii” unor dinozauri de militieni care s-au opus sitemului mentionat mai sus si au insistat pentru infiintarea politiei comunitare transformata in politie locala, forma fara fond, care v-a „contribui” din plin la scaderea drastica a autortatii statului. Din pacate nici un partid n-a inteles acest lucru si rezultatele se vad.

  4. Foarte bine spui tu Argus….in momentul cand trebuia sa se imparta atributiile de ordine publica in tzara asta, politistii fiinfd invatati cu cate o gaina, un moiel, un purcel, nu am vrut sa lase ruralul pe mana jandarmilor. Acum va fi mai bine ca nu vor fi nici poliutistii si nici jandarmii iar cei care vor ramane ( in functie de bugetele locale), oricum nu vor fi ei ci nasi, fini, parinti, etc ale primarului si consilierilor.

  5. tamplarii se pricep la toate inclusiv la organizarea si operationalizarea unei structuri cu rol important in functionarea unui stat care, din pacate, NU MAI EXISTA !!!!!!!!

  6. Arcane pisa-te-ai sticla pisata !hai sa-ti dau tratamentul, ceaiul pentru calmare: se ia o cana potrivita, se pune apa incalzita la aprox.25 grade dupa care se baga cooaaeellee mele in cana, se pune zahar dupa preferinte dar in cantitate mica pentru a nu strica aroma, pofta buna si sanatate!
    Oarba dupa tine cu tache al tau in carca v-ati gasit doi scelerati…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger