AcasăNewsCros in centrul Capitalei. Miscare si trafic rutier restrictionat 

Cros in centrul Capitalei. Miscare si trafic rutier restrictionat 

Profitand de vremea foarte frumoasa, multi copii insotiti de parinti, bucuresteni tineri sau mai putin tineri au iesit din casa in aceasta ultima zi a saptamanii. Dar nu la plimbare, ci la cros!

Echipati sport si cu mult entuziasm la purtator, competitorii – romani si straini deopotriva – au luat startul la evenimentul ce se desfasoara in centrul Bucurestilor. Tot in cursul acestei zile urmeaza sa aiba loc si doua competitii destinate copiiilor, pe grupe diferite de varsta.

In tot acest timp, cei care nu pot renunta – din diferite motive- la masina personala, e bine sa tina cont de faptul ca pana duminica la ora 16, tocmai ca urmare a desfasurarii evenimentului sportiv, circulatia va fi restrictionata in inima Capitalei, din cate au anuntat reprezentantii Brigazii Rutiere, in zona Parcul Herastrau, intrarea Pescarus – banda I de circulatie de pe Bd. Aviatorilor, sensul catre Piata Charles de Gaulle – Piata Charles de Gaulle – banda I de circulatie pe Bd. Constantin Prezan, sensul catre Arcul de Triumf, intrarea de la Arcul de Triumf in Parcul Herastrau. Totodata, s-a anuntat ca „intre orele 11.30 – 12.30, pentru buna desfasurare a evenimentului, se va restrictiona traficul rutier pe Bd. Constantin Prezan, banda I de circulatie intre Piata Charles de Gaulle si Piata Arcul de Triumf; Bd. Aviatorilor, banda I de circulatie, intre Piata Beijing (intrare Pescarus) si Piata Charles de Gaulle”.

sursa foto: Facebook/Bucharest10km

author avatar
Cristina Stefan
66 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger