AcasăNewsCRIZA ENERGETICĂ. Restaurantele din România își modifică programul și închid terasele

CRIZA ENERGETICĂ. Restaurantele din România își modifică programul și închid terasele

cinaCRIZA ENERGETICĂ. Restaurantele din România își modifică programul și închid terasele

La Bruxelles, patronii unor restaurante sting luminile și fac economie de energie, arătându-le clienților cum ar fi viitorul fără gaze și electricitate.

Cam pe aceeași linie merg și patronii unor localuri din Sibiu, care s-au gândit la mai multe măsuri prin care să facă economie.

Restaurentele din Sibiu închid la orele prânzului

Schimbarea programului este una dintre cele mai întâlnite măsuri de economisire la care se gândesc restaurantele din Sibiu. Unele își propun să reducă programul, sau chiar au făcut-o deja. Un restaurant, spre exemplu, nu va mai fi deschis la orele prânzului, așa cum obișnuise clienții, ci va deschide începând cu ora 16:00.

„Noi am modificat programul și urmează să schimbăm și locația. Am luat aceste decizii din cauza consumurilor mari și a lipsei clienților la orele prânzului. De asemenea, din cauza orelor puține de lucru, unii angajați au mai plecat acasă. Este destul de greu, și cu pandemia, și cu scumpirile. Sperăm ca pe viitor să fie mai bine. Restaurantul se va muta din luna noiembrie pe strada Zaharia Boiu, la numărul 3”, a declarat angajata unui astfel de local, potrivit Ora de Sibiu.

Alții spun că nu se gândesc la modificarea programului pentru reducerea cheltuielilor cu gazul și curentul electric, ci mai degrabă o să încerce să fie cât mai „cumpătați” în ceea ce privește consumul de curent.

author avatar
Andreea Vlad
712 afisari

5 COMENTARII

  1. „Restaurantele din România își modifică programul și închid terasele”
    Titlul e de doi bani, așa cum ne-a obișnuit don’șoara Andreea, draga de ea, așa că nu e nimic nou aici.

    Că un restaurant sau două închid la prânz, nu e pentru că vor să se alinieze la cretinismul Bruxelles-ului, dragă Andreea, ci pentru că nu e eficient să plătești cheltuieli de regie atunci când n-ai venituri, ai înțeles, fata mea? Sau vrei să-ți fac un desen, ca să pricepi?
    De fapt, cred că pricepi, însă probabil că ori ai venit de la vreun tabloid mizerabil și nu ți-a trecut, ori, pur și simplu, nu te-a învățat nimeni ce e ăla jurnalism, așa că faci și tu ce vezi pe la alții la fel de distruși profesional.
    Voi aveți redactor-șef pe-acolo?

    • Unule, nu te nervoza cu prostii ! Andreea asta face parte cu alți andrei, andrele da’ și mă kti alții dintr-un club la național.ro, clubul idioților iar redactorul șef, cine o fi el, este șeful lor chiar daca nu-l cheamă, probabil, Andrei !

      • Ai dreptate, omule, da’ nu mai pot, mă, cu ăștia. Ori ne cred prea tâmpiți pentru a înțelege ceva, ori au ei o problemă-n cortex. Ani de zile am lucrat în presă, știu că „if bleeds, it leads” dar pe bune, e prea mult. Îți dai seama că ăștia își respectă cititorii așa cum o respect eu pe coana urSula? Da’ ce, noi n-avem decât dreptul să fim tratați cu articole de trei lulele scrise de cine știe ce panarame care se cred jurnaliști?
        Omule, pe vremea când presa era presă, pentru un cuvânt scris greșit, primeai frumos materialul înapoi, să-l rescrii, și asta în condițiile în care deadline-ul era strâns ca un fund de băiețel în fața unui preot catolic! Acuma? Să te ferească Dumnezeu de lătrăii ăștia care, dacă ar ajunge pe teren, n-ar ști nici la ce să se uite…

        Offf. Da’ ai dreptate. Mă duc să beau o bere.

        • Unule, asta nu-i singura proastă cu titlul asta cretin! Întâmplător am dat peste adevărul.ro unde am găsit exact aceiași cretinătate, proastă d-aici dând doar un copy paste sau viceversa! Concluzia: idioți funcționali sunt peste tot dar mai ales în presă, de fapt în general în media!!!

  2. Așa e și normal.
    Restaurantele trebuie să închidă la ora micului dejun, la ora prânzului, și, mai ales, la ora cinei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger