AcasăNewsCritici vehemente de la Cotroceni: Votul romanilor nu este bataia de joc...

Critici vehemente de la Cotroceni: Votul romanilor nu este bataia de joc a PSD!

Nici bine nu a fost anuntata intentia Guvernului, pe tema modificarii legislatiei privind alegerea uninominala a presedintilor de consilii judetene, ca au si aparut critici vehemente de la Cotroceni.

Prin vocea purtatorului de cuvant, presedintele si-a transmis, luni dupa-amiaza, nemultumirile pe aceasta tema. „Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, constata ca PSD nu a inteles nimic din aceste alegeri pe care le-a pierdut intr-un mod catastrofal si umbla iar la cutia cu ordonante de urgenta, incercand sa schimbe regula jocului chiar in timpul desfasurarii jocului, ceea ce este inacceptabil. Votul romanilor nu este bataia de joc a PSD, atentioneaza presedintele Romaniei. Cetatenii le-au transmis pesedistilor in mod foarte clar ca practica ordonantelor de urgenta trebuie sa inceteze. Acest instrument este prevazut in Constitutie exclusiv pentru situatii exceptionale. In niciun caz, acest instrument nu poate fi folosit in continuare abuziv si netransparent”, a afirmat Madalina Dobrovolschi.

Trei nume

Totodata, de la Cotroceni se considera ca „schimbarea legii electorale, facuta astazi prin ordonanta de urgenta, in sensul introducerii votului uninominal pentru alegerea presedintilor de consilii judetene, este de fapt o concesie pe care premierul Viorica Dancila vrea sa o faca in fata baronilor PSD in incercarea de a le castiga sprijinul” si ca astfel „vor fi favorizati acei presedinti de consilii aflati in prezent in functii. Adica domnii Marian Oprisan, Dumitru Buzatu si Ionel Arsene”. „Acesti baroni PSD, panicati de scaderea in sondaje a partidului, fac tot posibilul sa isi securizeze functiile, in ciuda vointei romanilor. Asa ceva nu poate fi acceptat!”, a mai mentionat Dobrovolschi.

129 afisari

3 COMENTARII

  1. Toti uita mesajul votului in max 1 luna min 1 saptamana.Asa a uitat chiorul cand a zis ca a inteles a fost spulberat la referendum, Ponta a zis a fost spulberat la Colectiv, Dracmea a zis a fost spulberat cu artist Valcov la ioroplm.o sa se mai voteze el. O sa se.

  2. Vot înseamnă democrație, însemna puterea celor mulți… A eliminat un mecanism de troc politic și de subjugare locală în avantajul unor găști cu interese de grup! A creat responsabilizarea celor ce doresc această funcție și a asigurat implicarea populara… Ce poate coaliza… Nu dezbina!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger