AcasăNewsCristoiu: Referendumul va fi validat pe 12 septembrie

Cristoiu: Referendumul va fi validat pe 12 septembrie

Ion Cristoiu

Ion Cristoiu considera ca, cel mai probabil, referendumul va fi validat pe 12 septembrie si ca alegerile prezidentiale vor fi organizate simultan cu cele parlamentare.

Ion Cristoiu

Cristoiu a declarat, joi seara, la B1TV, ca in opinia sa, pe 12 septembrie se va valida referendumul din 29 iulie, privind demiterea presedintelui Basescu. „Pe 12 septembrie sunt aproape sigur ca se vor transmite date ca referendumul va fi validat si atunci vom avea alegeri prezidentiale impreuna cu cele parlamentare, pentru ca USL-ul se temea cel mai tare de alegeri decalate”, a afirmat Cristoiu.

„CCR a amanat o decizie pentru ca refrendumul a fost organizat dezastruos de Guvernul Romaniei. Eu cred ca Europa civilizata se uita la noi cu fundul, deoarece e greu de presupus ca se poate organiza o asemenea confuntare electorala fara a sti cati insi sunt pe liste”, a spus Cristoiu.

Jurnalistul e de parere ca a fost vorba de o „golanie subtila” la referendum. „Si daca vor face referendum in fiecare zi, nebunia lui Crin Antonescu de-a ajunge presedinte (…) este atat de mare, incat nu cred ca Traian Basescu se va intoarce vreodata la Cotroceni. La toate ma asteptam, dar la smecheria asta cu listele astea care nu sunt actualizate nu m-am gandit”, a declarat Ion Cristoiu.

542 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger