AcasăNewsCristina Țopescu va fi incinerată

Cristina Țopescu va fi incinerată

După aproape trei săptămâni în care nimeni nu a căutat-o, omul de presă Cristina Țopescu a fost găsită decedată în apartamentul pe care îl avea în Otopeni. Lângă ea au fost descoperiți doi câini morți și alți patru în viață.

Expertiza IML a stabilit că jurnalista a decedat în data de 28 decembrie în jurul orei 09.45 dimineața, în somn, și că se pare  că ar fi ingurgitat mai multe medicamente. Testele toxicologice vor fi definitivate peste 30 de zile. Astfel că, familia Cristinei Țopescu a decis, după ce medicii legiști își vor face treaba, ca aceasta să fie incinerată miercuri. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a precizat că, în cursul serii de duminică, a fost sesizat de o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. „În urma sesizării, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală și o anchetă pentru moarte suspectă”, informează IPJ Ilfov. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru a stabili care au fost problemele care au dus la moartea fiicei lui Cristian Țopescu.

author avatar
Ramona Feraru
619 afisari

2 COMENTARII

  1. Dar ce plecare trista au alde haștagrezist.O persoana celebră-prin tacsu-nu avea prieteni,iubit,familie,rude!!? Au gasit-o moartă-n casa după 3 saptamîni!? Așa s-or sfîrșii toți rezistenții fara nimeni în preajmă? Trist final pt. o fata f.frumoasă-n tinerețe..La batrînețe ajunse Oana Pellea 2..iubitooare de streini și soroș.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger