AcasăNewsCristina Topescu si-a anuntat "retragerea" de la Antena 3

Cristina Topescu si-a anuntat „retragerea” de la Antena 3

La putin peste o saptamana de cand, in cadrul emisiunii pe care o realiza, sambata seara, la Antena 3, fusese difuzat un interviu cu celebrul sau tata, primul, de altfel, realizat de vedeta TV de-a lungul unei cariere insemnate in domeniu, Cristina Topescu si-a anuntat despartirea de echipa televiziunii din Baneasa.

Fara sa dea detalii despre ratiunile care au determinat-o sa faca un astfel de pas, la aproape trei ani si jumatate de cand se alaturase postului ce face parte din trustul Intact, Cristina Topescu a ales sa-si faca publica decizia prin intermediul unui scurt mesaj postat, duminica seara tarziu, pe pagina personala de Facebook. „Anunt retragerea mea de la Antena 3, retragere pe care am decis-o din motive personale. Le multumesc colegilor cu care am lucrat. Ganduri bune din partea mea si pentru toti ceilalti !”, suna postarea jurnalistei care, pana de curand, realizase la Antena 3 emisiunea „Dincolo de stiri”.

foto: Antena3

author avatar
Cristina Stefan
979 afisari

2 COMENTARII

  1. Cind ne anunta si Dana Grecu despre emisiunea de simbata ,cu cei doi semidocti, din care, unul, cu scoala facuta la casa de cultura a tineretului,iar celalat pe la vreun pension de bune maniere si dans pe la rusi. . Nu inteleg cum poate suporta dna respectiva,care este o desteapta ,panseurile acelui domn, care ,nu-mi dau seama daca este naiv sau un mare smecher. Dna Topescu se retrage, si bine face. Cu su biecte de-alea cu catei si baietei nu faci audienta simbata . Dati mai bine un film bun. De aia va bate ProTV si Canal D. Au inceput sa se intimple lucruri ciudate la Antena 3 privind subiectele si invitatii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger