AcasăNewsCristina Topescu si-a anuntat "retragerea" de la Antena 3

Cristina Topescu si-a anuntat „retragerea” de la Antena 3

La putin peste o saptamana de cand, in cadrul emisiunii pe care o realiza, sambata seara, la Antena 3, fusese difuzat un interviu cu celebrul sau tata, primul, de altfel, realizat de vedeta TV de-a lungul unei cariere insemnate in domeniu, Cristina Topescu si-a anuntat despartirea de echipa televiziunii din Baneasa.

Fara sa dea detalii despre ratiunile care au determinat-o sa faca un astfel de pas, la aproape trei ani si jumatate de cand se alaturase postului ce face parte din trustul Intact, Cristina Topescu a ales sa-si faca publica decizia prin intermediul unui scurt mesaj postat, duminica seara tarziu, pe pagina personala de Facebook. „Anunt retragerea mea de la Antena 3, retragere pe care am decis-o din motive personale. Le multumesc colegilor cu care am lucrat. Ganduri bune din partea mea si pentru toti ceilalti !”, suna postarea jurnalistei care, pana de curand, realizase la Antena 3 emisiunea „Dincolo de stiri”.

foto: Antena3

author avatar
Cristina Stefan
979 afisari

2 COMENTARII

  1. Cind ne anunta si Dana Grecu despre emisiunea de simbata ,cu cei doi semidocti, din care, unul, cu scoala facuta la casa de cultura a tineretului,iar celalat pe la vreun pension de bune maniere si dans pe la rusi. . Nu inteleg cum poate suporta dna respectiva,care este o desteapta ,panseurile acelui domn, care ,nu-mi dau seama daca este naiv sau un mare smecher. Dna Topescu se retrage, si bine face. Cu su biecte de-alea cu catei si baietei nu faci audienta simbata . Dati mai bine un film bun. De aia va bate ProTV si Canal D. Au inceput sa se intimple lucruri ciudate la Antena 3 privind subiectele si invitatii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger