AcasăNewsCristina Tarcea, criză de nervi la final de mandat

Cristina Tarcea, criză de nervi la final de mandat

Cristina Tarcea și-a schimbat stilul

Cristina Tarcea a declarat că finalul de mandat a fost așa cum a vrut. Nervoasă și cu o serie de acuze la adresa celor din sistem care îi vor lua locul, Tarcea  a spus tunând și fulgerând: ”am vrut să arăt că plec când vreau eu, nu când vor alții”. Pe modelul lui Augustin Lazăr, cam așa.

Cristina Tarcea și a schimbat stilul

Fosta șefă a Înaltei Curți de Casație și Justiție a mărturisit, ieri, că nu a mai intrat în cursa pentru un nou mandat deoarece ”a obosit”.  Aceasta a adăugat că au fost multe ”asalturi” la care a fost supusă ca președintă a ÎCCJ. Tarcea a explicat că a luat în calcul, la un moment dat, să demisioneze însă nu a făcut acest lucru pentru a le da o ”lecție” celor care o atacă. „Tot asaltul la care a fost supusă instanța supremă m-a făcut să mă gândesc dacă merită să mai duc la capăt mandatul. Mi-am spus că da, merită să continui să arăt că plec când vreau eu, nu când vor alții. Nu m-am gândit dacă este sau nu corect concursul pentru că decizia mea era deja luată”, a declarat Tarcea. Singurul magistrat care și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al ÎCCJ este judecătorul Corina Corbu. Pe de altă parte, Tarcea, a explicat, ieri, de ce a renunțat să candideze pentru un nou mandat în fruntea Curții Supreme. „Vreți un răspuns diplomatic sau un răspuns sincer? Răspunsul diplomatic ar suna la maniera <<am obosit>>. Răspunsul sincer la modul <<în calitate de președinte al ICCJ, din păcate, trebuie să relaționez cu persoane din afara sistemului de justiție și din afara ICCJ. Ce am văzut, ce am trăit și ce am simțit m-a făcut să-mi fie extrem de dor să trăiesc printre oameni obișnuiți cu foarte mult bun simț, cu foarte multă onestitate și cu mai puțină imaginație>>. Ăsta este răspunsul sincer”, a declarat Tarcea.

author avatar
Ramona Feraru
499 afisari

2 COMENTARII

  1. PLECATI MAI REPEDE CA SE OCUPA LOCUL LA AZILUL DE LA PASAREA trebuia sa pleci odata cu DRAGNEA si fii pregatita ca DNAUL face sapaturi si sar putea sa zboare porumbelul cu a chemare catre tine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger