AcasăNewsCristian Tudor Popescu, la cuțite cu Vlad Voiculescu, la Digi24! Ce reacție...

Cristian Tudor Popescu, la cuțite cu Vlad Voiculescu, la Digi24! Ce reacție a putut avea CTP, nici măcar moderatorul emisiunii nu a anticipat asta! (VIDEO)

ctp-vladCristian Tudor Popescu s-a certat cu Vlad Voiculescu pe seama raportărilor morţilor de Covid-19. Gazetarul a plecat din emisiune

Cristian Tudor Popescu, la cuțite cu Vlad Voiculescu, la Digi24! CTP a participat la o emisiune la Digi24, la care a fost invitat și Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății. Jurnalistul a intrat într-o polemică cu proaspătul ministru demis al sănătății, pe tema afirmațiilor pe care acesta din urmă le-a făcut în legătură cu raportarea incorectă a numărului de decese de COVID.

Ați luat în considerare vreun moment posibilitatea ca dvs să greșiți? Dvs și echipa dvs de investigare… Să nu fie așa? Sau n-ați luat în niciun moment asta în considerare?„, l-a întrebat CTP pe Vlad Voiculescu.

Cristian Tudor Popescu, la cuțite cu Vlad Voiculescu, la Digi24! Contre în emisiune

Ați dat exemplu mai devreme cu formule matematice. Dacă ai o formulă pe care o și verifici, la o funcție pe care o și verifici cu anumite exemple – vă spuneam de spitale -, deci nu, nu am nicio îndoială că o diferență există„, a răspuns fostul ministru.

Dle Voiculescu, afirmația că e vorba de mii de morți care nu au fost înregistrați…„, a continuat gazetarul.

Nu e vorba că n-au fost înregistrați. Oamenii sunt înregistrați la nivelul spitalelor. Vorbim despre o statistică la nivel național, care s-ar putea, care e foarte probabil, să fi scăpat anumite cifre„, a dat replica Voiculescu.

CTP a plecat din emisiune, după 30 minute

După numai 30 de minute, CTP a ales să plece din platou, după mai multe răspunsuri care l-au uluit pe jurnalist, între care și că numărul morților din cauza COVID-19 ar fi mai mare cu câteva mii decât raportarea oficială.

Îmi pare rău că a plecat. A fost unul dintre cei mai duri critici ai mei și voiam să abordăm mai multe teme„, a spus Vlad Voiculescu.

Realizatorul emisiunii a precizat că CTP a plecat pentru că stabiliseră de la început că nu va rămâne toată ediția.

author avatar
Andrei Ștefan