AcasăNewsCristian Tudor Popescu, la cuțite cu Vlad Voiculescu, la Digi24! Ce reacție...

Cristian Tudor Popescu, la cuțite cu Vlad Voiculescu, la Digi24! Ce reacție a putut avea CTP, nici măcar moderatorul emisiunii nu a anticipat asta! (VIDEO)

ctp-vladCristian Tudor Popescu s-a certat cu Vlad Voiculescu pe seama raportărilor morţilor de Covid-19. Gazetarul a plecat din emisiune

Cristian Tudor Popescu, la cuțite cu Vlad Voiculescu, la Digi24! CTP a participat la o emisiune la Digi24, la care a fost invitat și Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății. Jurnalistul a intrat într-o polemică cu proaspătul ministru demis al sănătății, pe tema afirmațiilor pe care acesta din urmă le-a făcut în legătură cu raportarea incorectă a numărului de decese de COVID.

Ați luat în considerare vreun moment posibilitatea ca dvs să greșiți? Dvs și echipa dvs de investigare… Să nu fie așa? Sau n-ați luat în niciun moment asta în considerare?„, l-a întrebat CTP pe Vlad Voiculescu.

Cristian Tudor Popescu, la cuțite cu Vlad Voiculescu, la Digi24! Contre în emisiune

Ați dat exemplu mai devreme cu formule matematice. Dacă ai o formulă pe care o și verifici, la o funcție pe care o și verifici cu anumite exemple – vă spuneam de spitale -, deci nu, nu am nicio îndoială că o diferență există„, a răspuns fostul ministru.

Dle Voiculescu, afirmația că e vorba de mii de morți care nu au fost înregistrați…„, a continuat gazetarul.

Nu e vorba că n-au fost înregistrați. Oamenii sunt înregistrați la nivelul spitalelor. Vorbim despre o statistică la nivel național, care s-ar putea, care e foarte probabil, să fi scăpat anumite cifre„, a dat replica Voiculescu.

CTP a plecat din emisiune, după 30 minute

După numai 30 de minute, CTP a ales să plece din platou, după mai multe răspunsuri care l-au uluit pe jurnalist, între care și că numărul morților din cauza COVID-19 ar fi mai mare cu câteva mii decât raportarea oficială.

Îmi pare rău că a plecat. A fost unul dintre cei mai duri critici ai mei și voiam să abordăm mai multe teme„, a spus Vlad Voiculescu.

Realizatorul emisiunii a precizat că CTP a plecat pentru că stabiliseră de la început că nu va rămâne toată ediția.

author avatar
Andrei Ștefan
950 afisari

3 COMENTARII

  1. Un eveniment notabil pentru Digi24. Pune intrebari unui reprezentant al actualei puteri in stat! Ceva nou la ei. Doar ca le pune dupa ce ministrul Voiculescu este demis de Citu. Si numai pentru afirmatia facut dupa demitere. Cat timp a fost ministru nu l-au intrebat nici Digi24 si nici CTP care este situatia proiectelor din planul Ministerului Santatii. Nu s-au atins nici de scandalul mizeriei facute prin transformarea spitalului Foisor in spital covid si nu l-au intrebat pe Voiculescu nici acum despre aceasta si nici despre cei trei morti de la spitalul Bals. Nici pe Arafat.S-au limitat doar la prezentarea faptelor. O vor face sigur daca Arafat va fi demis. In privint revoltelor romanilor fata de restrictiile prelungite si lipsa protectiei sociale, scurte relatari. Completate cu criticile si injuriile marelui Guru CTP. La adresa chiar si a manifestantilor in special a acelora care sunt de partea Dnei Sososaca, la adresa ei. Si i s-a permis .Vom vedea ce vor spune Digi24 si CTP daca acest Guvern cade.

  2. 2 ingrati.
    1 dupa fusta diji arunca cu muci dupa Citu care l-a demis de prost ce e ma refer la 1.
    2 il descoase sa-i dea si mai mult in cap…
    E ca replica din Titanic. Hai sa asteptam un pic si ai salvam mai tarziu. Mai tarziu erau toti bocna gheata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger