AcasăNewsCristian Tudor Popescu: "E normal ca Huidu sa fie condamnat cu suspendare,...

Cristian Tudor Popescu: „E normal ca Huidu sa fie condamnat cu suspendare, iar Becali sa primeasca puscarie cu executare?”

Dupa demisia latifundiarului Becali, CTP il ataca pe Crin Antonescu: "Ne-am ras! Ne frigem in bulane de ne sar capacele si ne radem! C-asa ne place noua, sa ne radem!"

Desi nu este un simpatizant al lui Gigi Becali, Cristian Tudor Popescu a spus public ceea ce gandesc foarte multi romani de cand au auzit de condamnarile finantatorului Stelei.

Jurnalistul nu crede ca Becali ar trebui sa fie pus in libertate, dar are o dilema: cu ce a gresit mai mult latifundiarul fata de “Carcotas”?

„Nu ma numar printre cei care il caineaza pe Becali ceas de ceas si se roaga sa fie eliberat pentru ca e ‘bun crestin’. Mi se pare dezgustator  ‘buletinul de stiri’ al fiecarei zile in care mi se spune la televizor ce-a mai mancat Becali la micul dejun si cine i-a mai venit in vizita. Dar obiectivitatea jurnalistica – ce-o mai fi si aia?! – ma obliga sa pun doua intrebari.

Unu. Ar fi normal ca echipa Steaua, campioana Romaniei de acum, sa fie exclusa din Europa si sa ajunga in liga a II-a pentru niste fapte comise nu de vreun jucator, care nu au ajutat echipa Steaua, practic, in nici un fel si care s-au petrecut cu ani in urma?

Doi. Este normal, este drept, este in spiritul legii ca Huidu Serban, care a omorat trei oameni din culpa, sa fie condamnat cu suspendare si sa se afle in libertate, in vreme ce George Becali, autor de potlogarii cu terenuri si valize cu bani, dar care n-a omorat pe nimeni, sa primeasca puscarie cu executare?”, a scris Cristian Tudor Popescu intr-un editorial de pe gandul.info.

author avatar
Alina Costache
1.577 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger