AcasăNewsCristian Tudor Popescu: Antonescu s-a masturbat cu cuvantul sau de onoare

Cristian Tudor Popescu: Antonescu s-a masturbat cu cuvantul sau de onoare

(foto: realitatea.net)

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a condamnat in termeni duri fuziunea dintre Crin Antonescu si Gigi Becali, anuntand ca liderul national liberalilor a facut o gafa uriasa.

(foto: realitatea.net)

Alaturarea dintre Crin Antonescu si Gigi Becali nu este vazuta cu ochi buni de catre jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a lansat un atac virulent la adresa celor doi, anuntand ca, dat fiind faptul ca la referendum „s-a masturbat cu cuvantul sau de onoare”, seful PNL nu are principii.

„Se incalca totul in picioare ca sa aduci un om care a facut un rau imens civilizatiei, bunului simt, omenescului, pentru ca are momente in care ne indoim ca ar putea fi om. Nu cred ca Antonescu mai este capabil de orice sentiment de morala, de principii. Nu cred ca Antonescu va ajunge sa regrete pentru ca este dispus la orice. A fost foarte clar pentru mine cand am vazut cum s-a masturbat cu cuvantul sau de onoare in timpul referendumului. Mi-a fost clar atunci ca nimic nu ii va sta in cale. Poate ca mai exista o alta tanara speranta pentru PNL, Corneliu Vadim Tudor, Romania Mare, sa fie si ei cooptati”, a spus Cristian Tudor Popescu pentru Gandul si citat de bzi.ro.

Jurnalistul s-a aratat dezamagit de hotararea pe care a luat-o presedintele PNL, spunand ca, prin decizia de a se alatura cu Gigi Becali, l-a dezamagit atat pe el, cat si pe altii mai tineri.

„Incerc sa-mi pastrez umorul, desi e greu. L-am votat pe Crin Antonescu in 2009 si l-am considerat atunci castigatorul moral al alegerilor prezidentiale. M-a dezamagit, nu numai pe mine, ci si pe multi altii, mai tineri, care l-au votat atunci in 2009 si au vazut in el o speranta in aceasta mlastina a politicii romanesti. Acum, aceasta speranta s-a stins”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Totodata, jurnalistul a comentat si pe tema justificarilor facute de Crin Antonescu referitoare la aducerea lui Gigi Becali in PNL, fiind de parere ca acestea sunt halucinante.

„Unele dintre justificarile pe care le-am auzit sunt halucinante. Daca ar candida asasinul japonezei, atunci dl. Antonescu l-ar face liberal, tot asa, peste noapte, pe asasinul din frizeria de la Perla? Daca dincolo se duce alalalt, asta e judecata PNL-ului in acest moment, a domnului Antonescu? Eu credeam, in 2009, ca dansul va reprezenta un politician cu principii, spre deosebire de ceea ce am vazut si, mai ales, si aici greseam, credeam ca nu a facut parte din sistem, din aparatul securisto-comunist. Acum imi dau seama ca era inutila, modul in care intele sa negocieze ca la taraba calitatea de liberal domnul Antonescu, cinismul politic la care a ajuns, care nu-i o noutate, dar care speram sa nu-l atinga, toate astea ma fac sa ma gandesc la ce mi-a spus domnul Antonescu intr-o discutie mai demult. M-a intrebat: <<Domnule Popescu, chiar vreti sa inlatur orice urma de umanitate din mine?>> Nu vroiam asta, dar se pare ca dl Antonescu tinde sa faca asta in clipa de fata”, a mai zis Cristian Tudor Popescu.

Declaratiile jurnalistului sosesc dupa ce conducerea PNL a decis demararea negocierilor cu PNG care sa ii permita lui Gigi Becali sa candideze la alegerile parlamentare din iarna pe listele USL.

author avatar
Ionut Zgimbau
556 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger