AcasăNewsCristian Preda: UDMR s-a contaminat, a devenit un fel de U(SL)DMR

Cristian Preda: UDMR s-a contaminat, a devenit un fel de U(SL)DMR

Cristian Preda

Europarlamentarul PDL Cristian Preda sustine ca, prin boicotarea lucrarilor Parlamentului, „UDMR s-a contaminat”, devenind „un fel de U(SL)DMR”.

Cristian Preda

„De mai multe saptamani, opinia publica din Romania, dar si din afara ei, e socata sa vada boicotul opozitiei. USL vadeste fata anti-democratica a politicii romanesti: e o opozitie care nu accepta faptul ca e minoritara. In loc sa mearga in plen, opozitia sta pe hol”, scrie Preda pe blogul sau.

Acesta sustine ca visul de a obtine la urne o majoritate absoluta hraneste USL, care ar vrea ca dupa alegerile de la toamna sa dicteze precum faceau Iliescu in 1990 sau Nastase in 2003. „UDMR s-a contaminat. Gestul de a boicota lucrarile Parlamentului e insa mai grav decat in cazul uselistilor. Fiindca UDMR boicoteaza propria sa echipa guvernamentala. UDMR a devenit un fel de U(SL)DMR. Se pregateste oare o dezertare? Va repeta UDMR gestul PSD din octombrie 2009, parasind coalitia cu cateva saptamani inaintea unui scrutin? Va merge oare Uniunea si mai departe, fortand anticipate pentru legislativ pe 10 iunie, cand sunt programate deja alegerile locale? Urmatoarele zile ne vor da raspunsul”, mai scrie Preda.

author avatar
National
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger