AcasăNewsCristian Preda, reprezentantul taberei ”reformatorilor” din PDL, atac virulent la adresa conducerii

Cristian Preda, reprezentantul taberei ”reformatorilor” din PDL, atac virulent la adresa conducerii

Cristian Preda recunoaste ca exista riscul ”ruperii PDL” la congres si arunca toata responsabilitatea in spatele actualului lider, Vasile Blaga.

Vasile Blaga fura startul in cursa interna, acuza adversarii actualului lider al PDL

Partidul s-ar putea rupe daca alegerile interne nu vor fi organizate corect, precizeaza Preda. Tot el adauga ca varianta ar fi una ”dramatica” pentru PDL: ”Exista o responsabilitate a guvernarii, si am avut-o. Am platit, de altfel, pentru ea, dar exista si o responsabilitate a opozitiei si noi am primit aceasta responsabilitate, sa facem opozitie (…) Daca partidul se va rupe, acel grup parlamentar, care si asa e firav, se va sparge la randul lui”.

Cristian Preda spune de pe acum ca Vasile Blaga va fi vinovat daca PDL se rupe dupa congres

In plus, reprezentantul taberei ”reformatorilor” il acuza pe Vasile Blaga ca se foloseste de functie pentru a-si asigura un avantaj in cursa pentru presedintia PDL. ”Ce competitie e aceea in care, intrucat esti sef in acest moment, ii ameninti pe concurentii tai cu excluderea? Asta e competitie decenta sau e competitie de maidan?”, se intreaba retoric Preda. Elena Udrea il suspecteaza si ea pe Blaga de lipsa de fair-play. ”A numit cel putin 24 de presedinti interimari la conducerea unor filiale ale PDL si multi dintre acestia se simt obligati sa ii fie recunoscatori si sa il sustina la conducerea PDL chiar si cu pretul incalcarii Statutului si a deciziilor CNC”. Acuzand si incalcari ale criteriilor stabilite de CNC la intocmirea listelor de delegati la congres, Udrea conchide: ”De aceea am afirmat in repetate randuri ca Vasile Blaga se foloseste de functie pentru a-si crea avantaje in cursa pentru sefia PDL”.

author avatar
Simona Badulescu
305 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger