AcasăNewsCristian Preda pofteste la Primaria lui Oprescu

Cristian Preda pofteste la Primaria lui Oprescu

Cristian Preda se gandeste sa candideze la Primaria Generala, dar nu cu Popescu Piedone pe post de “carmaci” al campaniei sale.

Cristian Preda este gata sa dea Parlamentul European pe Primaria Capitalei

Preda nu concepe ca PDL sa nu aiba candidat propriu pentru Primaria Capitalei. “Nu poti sa ii faci cadou lui Sorin Oprescu un mandat”, afirma europarlamentarul democrat, adaugand si ca se gandeste “serios” sa candideze el. Nu doreste insa sa fie candidatul unei aliante PDL-UNPR, “partid marunt, abia se vede in sondaje”, si nici sa aiba parte de o campanie electorala orchestrata de Piedone, “care a fost intotdeauna adversarul nostru (al pedelistilor – n.r.)”.

Ca o fi el sau altul, Preda mai vrea ca PDL sa-si desemneze candidatul PMB doar in urma unei competitii interne, in care doritorii sa explice lumii (colegi de partid, votanti, adversari politic) de ce cred ei ca pot fi buni primari.

[poll id=”170″]

author avatar
Simona Badulescu
289 afisari

21 COMENTARII

  1. Este si aceasta o varianta. In conditiile in care scapam de oprescu, poate sa candidez oricine…Cred ca oricicare dintre candidati ar face mult mai multe decat (n-)a facut oprescu!

  2. Nu pot spune decat : JOS OPRESCU!!! Avem nevoie de oameni care sa faca ceva pentru oras, nu doar sa taie pamblici si sa vina cu idei de proiecte fanteziste, irealizabile..

  3. Doamne!!!! Macar de am scapa de oprescu!!!! Sa nu-l mai vedem in veci vecilor, caci ni s-a ajuns de toate aberatiile pe care le scoate pe gura! E clar ca vem pe cineva care sa vina cu proiecte concrete pentru bucurest, nu cu scenarii sf (vezi autostrada suspendata) sau irelevante (restaurarea fantanilor arteziene iarna..cand de fapt ar trebui platite datoriile radet).

  4. Cristian Preda ar trebui sa se ia de Oprescu, nu sa critice propriul partid daca vrea sa candideze la primarie! Oprescu e cancerul bucurestenilor! Oricine om onest care candideaza este mai bun decat Sorin Oprescu!

  5. Vehicularea mai multor nume din PDL pentru alegerile de primar al capitalei, genereaza concurenta in interiorul partidului intr-un mod benefic, pe modelul american: fie ca cel mai bun sa castige! Cu siguranta cel care va lupta impotriva lui Oprescu si a acolitilor lui, va fi cel mai bun candidat si va castiga functia de primar al capitalei.

  6. Cristian Preda este doar unul dintre candidatii care ar putea sa-l invinga pe Oprescu la alegerile pentru primaria capitalei. PDL-ul demonstreaza inca o data ca are suficiente personalitati pe care le poate arunca in lupta pentru castigarea fotoliului de primar.

  7. Paleologu, Prigoana, Videanu, Preda sunt scosi la rampa de catre PDL pentru a-i putea lua din mana lui Oprescu capitala, de care si-a batut joc in ultimii patru ani. PDL va recastiga fotoliul de primar, indiferent de cine va ramane pana la urma candidatul oficial. Sunt convins ca Elena Udrea, presedintele PDL Bucuresti va alege cea mai buna solutie!

  8. Oprescu este un primar care mimeza munca si inplicaea in cadrul comunitatii….. continua ce a inceput altii si cam atat, nimic mai mult. Preda este un posibil candidat .. este un om competent si direct. Ma gandeam acum ca desi nu sunt din Buc ar trebui sa votam si noi restul tarii primarul general din Buc , deaorece el conduce capitala tarii care reprezinta Romania . Voi ce spuneti????

  9. cam greu sa il dai jos pe oprescu, nu stiu cine te-ar vota, dar sti si tu sperantele mor ultimiile.

  10. cam greu preda sa-i ocupi „scaunul” lui oprescu, asa ca mai bine stai unde iti e locul.

  11. multi poftesc la locul lui oprescu, dar putin vor ajunge in locul lui, asa ca tot el va ramane.

  12. Este o persoana care ar putea face o teaba buna ! Sa vina alti cu argumente dc nu ar putea fi primarul capitalei?

    • PDL nu are un candidat credibil si cu posibilitatea de a realza mai mult de 5-6%.Cei ce-l contesta pe Oprescu au posibilitatea sa-l voteze pe Iri.Parerea ca sa voteze provincia in locul celor din capitala nu ar fi rea caci voi v-ati ales cu Crin Halaicu ori cu Viorel Lis ca primari,ii meritati.

  13. Eu unu l-as vota , am informatii foarte bune despre el ..l-am urmarit si cred ca i se potriveste aceasta functie ! trebuie sustinut !

  14. Oprescu nu mai are nici o sansa, oricare altu este mai bun, fie ca este independent sau nu! Pana la urma nu asta conteaza, daca face sau nu parte dintr-un partid, conteaza doar sa isi faca treaba cum trebuie si sa isi doreasca sa prospere.

  15. Preda este si el o buna varinata pentru Primaria Capitalei, este inteligent, este mult mai bun decat Oprescu!!

  16. Opescu nu a fost in stare sa faca nimic in mandatul sau, este incadere libera, cu siguranta nu va mai exista bucuresteni care sa il voteze.

  17. Preda poate fi un canditat ce cu siguranta va avea mai multe sanse decat Oprescu, acesta din urma ar trebui sa nici nu mai aibe curajul sa candideze, ar trebui sa isi faca o rezervare la spitalul de nebuni sau mai bine la puscarie.

  18. Este perioada in care din ce in ce mai multi doresc sa isi incerce norocul la conducerea capitalei, din punctul meu de vedere este timpul ca si altii sa isi incerce norocul, Oprescu nu a reusit mare lucru.

  19. PD SI CORHOTA DE PDL-ISTI AU DISRUS BUCURESTIUL.MAI PUNETI UNUL CA PREDA SA TERMINE CE S-A INCEPUT DE PORTOKALII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger